Mainos

Löytäjä liikuttui kyyneliin: Ilmapallosta löytyi pikkupojan koskettava viesti edesmenneelle isälle

Ilmapalloon kiinnitetty viesti sai naisen halaamaan läheisiään yhä tiukemmin. Koskaan ei voi tietää, milloin yhteiset päivät ovat viimeiset. 

Kuudes joulukuuta heliumpallo laskeutui yhdysvaltalaisen Suzanne Womac Edwardsin pihalle. Pallo ei ollut mikä tahansa pallo, vaan viesti, jonka poika nimeltä Alexander oli lähettänyt taivaaseen kuolleelle isälleen. 

– Isä. Toivon, että olisit täällä ja voisimme pitää yhdessä hauskaa. Toivotan sinulle hyvää joulua. Toivottavasti pyysit Jumalaa antamaan minulle lahjoja. Toivon, että olet iloinen taivaassa. Jos olet ok, kerro se minulle. Rakastan sinua. Alexander, palloon kiinnitetyssä viestissä kerrottiin. 

Edwards julkaisi kuvan kirjeestä Facebookissa, jota kautta se on lähtenyt leviämään yhä useamman ihmisen tietoisuuteen. Nainen ei osannut aavistaa, kuinka suuri merkitys koskettavalla päivityksellä tulisi loppupeleissä olemaan.  

"Haluan sinun tietävän, että taivas on ihmeellinen paikka"

Edward kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen myös vastauksen pojalle, jossa hän kehottaa poikaa olemaan murehtimatta liikaa isäänsä. 

– Alexanderille. Haluan sinun tietävän, että taivas on ihmeellinen paikka, ihmeellisempi kuin sinä tai minä voimme edes kuvitella. Se on paikka, jossa ei ole kipua tai murheita, Edwards kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kertoo, että isä ei taatusti halunnut lähteä pojan luota, mutta nyt hän on iloinen taivaassa. Nainen toivoo, että poikakin olisi iloinen. 

– Hän tulee aina rakastamaan sinua ja olen varma, että saat hänet tuntemaan ylpeyttä. Vietä ihana joulu!

Viestin yhteydessä Edwards esittää toiveen, että hänen viestinsä tavoittaisi pojan, aivan kuin pojan pallo tavoitti hänet. Kuin ihmeen kaupalla näin kävi, ja pojan äiti otti yhteyttä koskettavan vastauksen kirjoittaneeseen Edwardsiin. Äiti kertoi naiselle itkeneensä onnesta luettuaan ihmeeksi nimeämänsä viestin.

Äiti kertoo pojan olleen vasta neljävuotias, kun hänen isänsä menehtyi traagisen onnettomuuden seurauksena. Viimeisten kolmen vuoden aikana äiti ja poika ovat lähettäneet taivaalle ilmapallon isän kuoleman vuosipäivänä. Nyt viesteihin lopulta vastattiin. 

***

0:40

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.