Autistinen poika soitti hätäkeskuksesta "apua" nallelleen – poliisin toiminta kerää kiitosta

Kun autistinen Ryan hukkasi nallensa, hän ei tiennyt, miten toimia. Hätääntynyt nuori päätti soittaa poliisille, joka tulikin avustamaan häntä.

Kun Ryan Paul, 12, hukkasi lelunsa, hän ei tiennyt, mitä tehdä. Autistinen poika teki ainoan asian, joka hänen mieleensä tuli: hän soitti poliisille.

Ryan ilmoitti hätäkeskuspuhelun aikana, että hänen nallensa oli "taas kaatunut" ja että hän aikoi "pelastaa sen". Hätäkeskuspäivystäjä ei ehtinyt kysyää Ryanilta mitään, kun hän jo sulki luurin, kertoo Fox5.

"Ryan oli hyvin onnellinen nähdessään minut"

Konstaapeli Khari Manzini lähti tarkastamaan tilanteen.

– Ryan oli hyvin onnellinen nähdessään minut, ja olin iloinen voidessani nähdä hänet onnellisena, ja että saimme nallen takaisin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Isä kiitteli poliisin toimintaa

Khari oli saanut koulutuksen autismin kirjon henkilöiden kanssa toimimiseen. Hän etsi nallea Ryanin kanssa perheen kodista niin kauan, että se löytyi.

Mies sai kiitosta toiminnastaan. Ryanin isä Robert kiitti poliisia Facebookissa.

– Mitä tapahtuu, kun 12-vuotias autistinen poikasi soittaa hätänumeroon, koska hänen nallensa täytyy "pelastaa"? Kyllä, saat vieraita Woodbridgen poliisivoimista, mies kertoi netissä.

Mies kiittää myös hätäkeskusta, joka soitti perheelle varmistaakseen, että kaikki on kunnossa.

– Olen nyt vähän loukkaantunut siitä, ettei poikani hakenut minua, palomiestä, apuun, Robert vitsailee.

Isä käy hätätilakäytännöt läpi poikansa kanssa

Mies on tyytyväinen, että hänen poikansa osasi toimia hätätilanteessa. Nyt hän aikoo kuitenkin "hienosäätää" hätätilanneohjeita poikansa kanssa niin, että hän varmasti tietää, koska poliisille kannattaa soittaa.

Vaikka tarina lämmittää sydäntä, hätänumeroon tulee soittaa vain aidossa hätätilanteessa.

Lue myös:

    Uusimmat