Australialaisnainen ei vastannut huijauspuheluiksi luulemiinsa soittoihin – median kautta paljastui rahakas yllätys

Suomalaiset ovat ahkeria lottoamaan –"Se on suorastaan kansalaisvelvollisuus" 1:44
KATSO MYÖS VIDEO: Suomalaiset ahkeria lottoajia! Juttumme aiheesta marraskuulta 2022.

Lotossa 40 miljoonaa voittanut australialaisnainen jätti vastaamatta lukuisiin puheluihin, koska luuli niitä huijarisoitoiksi. Lottoyhtiö onnistui viimein saamaan häneen yhteyden julkaisemalla pressitiedotteen, jossa voittajaa pyydettiin ilmoittamaan itsestään.

Australialaisessa Powerball-lottoarvonnassa helmikuun alussa 40 miljoonaa dollaria eli noin 37 000 000 euroa voittanut nainen ei ollut millään vastata puheluihin, joissa hänelle olisi kerrottu voitostaan. Fox News kertoo, että anonyymina pysyttelevä nainen sai tietää voitostaan vasta luettuaan aiheesta lottofirman tiedotteen.

Voittaja luuli soittoja huijaripuheluiksi

Lottery Postin mukaan viestit menivät toistuvasti vastaajaan, sillä voittaja luuli yhteydenottoja huijaripuheluiksi.

Voittajaa yritettiin tavoitella pressitiedotteella. Julkaisussa The Lott -firman edustaja Anna Hobdell kannusti pelaajia tarkistamaan, oliko heille kertynyt rypäs vastaamattomia puheluita. Mikäli tällaisia olisi tullut, saattoi kyseinen henkilö olla voittanut hurjan rahasumman.

Tiedotteen julkaisu tepsi ja nainen otti yhteyttä The Lottiin tajuttuaan olevansa onnettaren suosikki.

– Ei tämä tunnu todelliselta. Mistä minä tiedän, että tämä on totta, hänen kerrotaan tuumanneen.

Suunnitelmia pääpotin varalle

Paitsi että voittaja oli luullut olevansa huijarisoittojen kohteena, ei hän ollut vastannut puhelimeen senkään vuoksi, että oli soittojen aikaan töissä. Nyt työ saattaa olla ainakin hetkellisesti taakse jäänyttä elämää.

– Voi hyvä luoja, voin lopettaa työt! Voin ottaa aikaa perheelleni. Pystymme maksamaan asuntolainan kokonaan pois ja valmistautumaan tulevaisuutta varten.

Nainen kertoo medialle, että hän ja hänen miehensä haluavat voitosta olevan hyötyä pitkän aikaa. Heidän tavoitteenaan on jättää perintöä perheelleen tulevien vuosien varalle.

– Menee hetki, että tajuan, mistä on kyse, nainen kuvailee.

– Ei tämä tunnu todelliselta ennen kuin rahat ovat tililläni. Miehelläni ja minulla on tiettyjä tavoitteita ja olimme pohtineet, miten ne olisi mahdollista saavuttaa. Nyt ei tarvitse siitä enää huolehtia.

Katso myös: Historian suurin lottovoitto pelattiin kalifornialaisella huoltoasemalla

Historian suurin lottovoitto pelattiin kalifornialaisella huoltoasemalla 0:45
Historian suurimman lottovoiton voittanut tienasi pelillään yli kaksi miljardia euroa.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat