Aurinkoa rakastava muistaa suojata ihonsa

Kesällä on aika loistaa kilpaa auringon kanssa. Flirtti-tyyppi ottaa tästä vuodenajasta kaiken irti lähtemällä ulos aurinkoon. Ihon suojaaminen on kuitenkin tärkeää. Auringossa käyskentelyyn tarvitaan päivävoide, joka sisältää suojakertoimen.

Helmen muuttumisleikkiin saapunut räväkkä kaunotar Nina Myllymäki sai meikkitaiteilija Riia Koivistolta vinkkejä herkän ihonsa hoitoon. Herkkä iho reagoi helposti voimakkaisiin lämpötilan vaihteluihin, UV-säteilyyn, stressiin ja ruokavalioon. Ninan päivävoiteeksi valittiin tuote, joka ei sisällä hajusteita tai väriaineita, eikä näin ollen ärsytä ihoa.

Helposti ruskettuva ja auringossa mielellään oleileva Nina hyötyi tuotteen suojakertoimesta 8, joka sopii hyvin ulkona käyskentelyyn. Auringonottoa varten on kuitenkin syytä vaihtaa suojaavampaan aurinkovoiteeseen.

Herkälle iholle punoitusta vähentävä voide

Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Ninan herkälle iholle NIVEA Visage Sensitive Balance Day Care -päivävoiteen. Tuotteessa on silkkisen pehmeä koostumus, joka jättää ihon pinnalle ohuen, pehmeän ja suojaavan pinnan. Voide tuntuu iholla miellyttävältä ja vähentää ihon punoitusta. Päivävoide ei sisällä alkoholia, ja se on hajusteeton sekä väriaineeton. Päivävoiteen pH-arvo on neutraali ja siinä on UVA/UVB-suodatin (sk 8).

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat