Mainos

Auerin firman tiedot johtavat yhä Ulvilan murhatalolle

Hovioikeuden murhasyytteestä vapauttama Anneli Auer ehti elvytellä yritystoimintaansa ennen kuin hänet vangittiin seksuaali- ja hyväksikäyttörikoksista epäiltynä reilu kaksi viikkoa sitten.

Ekonomi Anneli Auer loi pyörittämälleen Perhekerho.net-sivustolle tulostettavia lukujärjestyspohjia elokuussa koulujen alkamisaikaan. Kuukausi myöhemmin Auer otettiin kiinni epäiltynä törkeistä seksuaali- ja väkivaltarikoksista. Edellinen päivitys sivustolla on kahden vuoden takaa, vain päiviä aikaisemmin kun Auer otettiin kiinni epäiltynä miehensä murhasta.

Auerin yrityksen osoitetiedot johtavat edelleen Ulvilaan Tähtisentielle, perheen entiseen kotiin, missä Auerin mies Jukka S. Lahti murhattiin viisi vuotta sitten. Auer lapsineen muutti pian miehensä kuoleman jälkeen Ulvilasta Turkuun, mutta Auer ei ole katsonut aiheelliseksi päivittää yrityksensä osoitetietoja.

Kaupparekisteritiedoissa olevat merkinnät on tehty yrityksen perustamisvaiheessa helmikuussa 2003, eikä niihin ole tehty sen jälkeen muutoksia.

Sivuston keskustelupalsta on jähmettynyt vuoden 2009 jälkeen, mutta mainostajat ovat pysyneet lämminhenkisellä sivustolla myös sinä aikana, kun sitä pyörittävä Auer on istunut vankilassa.

Anneli Auer pohti MTV3 Uutisten erikoishaastattelussa elokuussa, että ikävien mielikuvien vuoksi hänen on miltei mahdotonta jatkaa lapsiin ja perheisiin liittyvää työtä. Auerin mielessä oli uusia liikeideoita. Hän ehti myös kirjautumaan Facebookiin ennen uusia rikosepäilyjä.

Auer on kiistänyt tuoreet rikosepäilyt. Varsinais-Suomen käräjäoikeus hylkäsi perjantaina Auerin vaatimuksen päästä vapaaksi tutkintavankeudesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.