Atte Kilpinen piti puolisoaan kädestä somessa ja sai niskaansa viharyöpyn – se herätti tanssijan miettimään, mikä on tärkeintä

Someviha saapui viiveellä tanssija Atte Kilpisen päivityksen myötä: "Tappakaa se" 6:44
VIDEO: Balettitanssija Atte Kilpinen kertoi kohtaamastaan somevihasta Huomenta Suomessa.

Kulttuurikansaa esiintymislavoilla jo vuosien ajan hurmannut balettitanssija Atte Kilpinen on tottunut julkisessa työssään kovaankin kritiikkiin. Kilpinen vieraili Huomenta Suomessa keskustelemassa kohtaamastaan somevihasta.

Kilpinen on saanut osakseen niin somevihaa kuin negatiivista puhetta julkisen työnsä kautta.

Somevihasta Kilpinen jakaa esimerkkinä erään tekemänsä videojulkaisun sosiaalisessa mediassa, jonka taustalla oli hyvä tarkoitus: rakkaus.

Kuusisekuntisessa julkaisussa Kilpinen piti puolisoaan kädestä kiinni. Kun somevideo nousi viraaliksi, alkoi valtava palauteryöppy.

Viaton video sai muissa aikaan yllättävän reaktion.

– Sieltä rupesi tulemaan aika paljon lokaa. Se tietyllä tapaa herätti, kun itse elää omassa kuplassa, missä kaikki on hyväksyttyä eikä mikään ole ihmeellistä.

Kilpinen toteaa, että maailmalla on vielä töitä tehtävänä suvaitsevaisuuden osalta.

Tanssija on oppinut vuosien parrasvaloissa työskentelemisen jälkeen, ettei muiden mielipiteillä ole merkitystä, vaan tärkeintä on olla sinut oman itsensä kanssa.

”Mä maksan jos tapatte ton jätkän”

Blogia aikoinaan pitänyt Kilpinen kertoo jo teini-iässä saaneen tappouhkauksia somen kautta – ja sanoo tottuneensa kovaankin kritiikkiin.

– Muistan, että keskustelufoorumilla tuli uhkauksia ”mä maksan jos tapatte ton jätkän” ja ”hakkeroikaa sen blogi”.

– Jokainen yleisössä tekee jonkun mielipiteen susta – se on joko positiivinen tai negatiivinen. Jokaisella ihmisellä on mielipide, mistä ei kannata välittää.

Mitä keinoja Kilpinen on ottanut omaan arkielämäänsä käyttöön oppiakseen sietämään somevihaa tai negatiivista puhetta? Kuuntele mielenkiintoinen haastattelu jutun alussa olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat