Mainos

Asiantuntijan erikoinen väite: Muuta ääntäsi – ja löydät elämäsi rakkauden

Puherytmin hidastaminen voi asiantuntijan mukaan olla ratkaisu rakkausongelmiisi. 

Etsitkö elämääsi rakkautta? Nyt kannattaa olla kuulolla, sillä asiantuntijan mukaan jokainen meistä voi oppia kikan, joka tekee sinusta hetkessä houkuttelevamman treffikumppanisi silmissä – vai pitäisikö sanoa korvissa?

– Äänen muuttaminen voi olla yhtä tehokasta kuin painon pudottaminen tai muodonmuutoksen tekeminen, lontoolainen puheen asiantuntija Jade Joddle kertoo.

– Minun mottoni on; muuta ääntäsi, muutat elämäsi.

Puherytmi vaikuttaa moneen asiaan

Nainen kertoo, että lukuisat hänen vastaanotolleen tulleet asiakkaat ovat löytäneet ratkaisun elämänsä ongelmiin vain ja ainoastaan ääntä muuttamalla. Onnettomien ja huonon itsetunnon omaavien henkilöiden elämä on muuttunut hetkessä tämän kikan ansiosta.

– Kun muutat puhetapaasi, voit samalla muuttaa sitä, miltä näytät, Joddle selittää.

Jos haluat tehdä vaikutuksen keskustelukumppaniisi, nainen kehottaa puhumaan matalalla äänellä, hidastamaan puherytmiä ja pitämään odottamattomia taukoja sanojen väleissä. Hän kehottaa myös korostamaan eri tavuja ja lisäämään ääneen energiaa silloin, kun haluat osoittaa innostuksesi.

Joddlen mukaan näiden vinkkien avulla saat äänesi kuulostamaan kypsältä ja vakavammin otettavalta. Lisäksi se saa keskustelukumppanin keskittämään kaiken huomion vain ja ainoastaan sinuun. 

Lähde: Independent 

***

3:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.