Asiantuntija: prinssi Harryn ystävät eivät tapaa häntä Meghanin takia

Brittihovin valtavan vaikea vuosi näkyy prinssi Williamin kasvoilla – Kruunun takaa -asiantuntijat kertovat miten 1:50
Kruunun takaa: Brittihovin valtavan vaikea vuosi näkyy prinssi Williamin kasvoilla

Prinssi Harry ja Meghan muuttivat Montecitoon, Californiaan vuonna 2020 jätettyään taakseen kuninkaalliset tehtävänsä.

Asiantuntija Tom Quinn kertoi The Mirrorille, että prinssi Harry ei näe ystäviään muutettuaan Yhdysvaltoihin, ja syynä tähän on vaimo Meghan.

– Harry on yhä enemmän tylsistynyt, ja katsoo Atlantin yli sinne, missä suurin osa hänen vanhoista armeija- ja koulukavereistaan asuvat yhä ja joita hän ei koskaan enää näe. He eivät vieraile hänen luonaan Yhdysvalloissa koska heidän mielestään Meghan on hankala.

Harryn yksinäinen olemus paljastui esimerkiksi toukokuussa, kun prinssi matkasi Lontooseen juhliakseen Invictus Games -tapahtuman 10-vuotisjuhlaa. Harry otti hotellihuoneen yksinään Lontoosta, eikä vieraillut ystäviensä, saati kuninkaallisen perheensä luona.

Quinnin mukaan Harryn armeijaystävät tunsivat itsensä petetyiksi, kun Harry kirjoitti elämästään armeijan palveluksessa muistelmateoksessaan Varamies.

Quinn sanoo myös, etteivät Harryn ystävät pidä Meghanista ja syyttävät tätä Harryn muuttamisesta ’’hippimäiseksi’’.

Harryn passiivista käytöstä kuvaa myös se, että samanaikaisesti Harryn toukokuisen Lontoon-reissun aikaan hänen isänsä, kuningas Charles, oli vain kahden kilometrin päässä pojastaan. Tästä huolimatta kumpikaan ei tehnyt elettäkään toistensa tapaamiseksi.

Lähde: The Mirror

Lue myös:

    Uusimmat