Herttuatar Meghanin vieraantunut isä tylyttää herttuaparin lapsien kasvatusta – "Tulevat katumaan"

Brittihovin valtavan vaikea vuosi näkyy prinssi Williamin kasvoilla – Kruunun takaa -asiantuntijat kertovat miten 1:50
Kruunun takaa: Brittihovin valtavan vaikea vuosi näkyy prinssi Williamin kasvoilla

Thomas Markle ei ole koskaan tavannut lapsenlapsiaan.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 79, pelkää lapsenlastensa jäävän paitsi monista asioista kuningasperheen jätettyään.

Prinssi Harryn ja Meghanin lapset, prinssi Archie, 5, ja prinsessa Lilibet, 3, lähtivät Englannista vanhempiensa mukana vuonna 2020.

Thomas kertoi Daily Mailille olevansa erittäin surullinen lapsenlastensa kasvatuksesta.

– He alkavat olla siinä iässä, missä he alkavat kysyä kysymyksiä, niin kuin kaikki lapset. Huomaan pohtivani, tulevatko Archie ja Lilibet katumaan asiaa muutaman vuoden kuluttua ymmärrettyään mistä kaikesta he ovat jääneet paitsi, Thomas lausui.

Thomaksen mielestä Meghanin ja prinssi Harryn lapsilta on evätty mahdollisuus tutustua serkkuihinsa kuninkaallisessa perheessä.

Miehen mukaan esimerkiksi prinssi Williamin ja Kate Middletonin lapset, prinssi George, 10, prinsessa Charlotte, 9, sekä prinssi Louis, 6, vaikuttavat "fantastisilta" lapsilta.

Thomas myös vertasi itseään kuningas Charlesiin samaisessa Daily Mailin haastattelussa.

– Tahtoisin puhua hänelle, koska olen varma, että hänellä on monia vastaamattomia kysymyksiä, niin kuin minullakin, Thomas sanoi.

– Minulla on niin monta kysymystä, jotka tahtoisin kysyä Meghanilta ja Harrylta.

– Pääkysymykseni on, että miksi he ovat kohdelleet sekä minua että kuningasta niin huonosti?

Thomas jatkoi kertomalla tuntevansa suurta empatiaa syövästä kärsivää kuningasta kohtaan. Myös Thomas on kertonut kärsivänsä terveysongelmista.

Meghan ja Thomas ovat olleet vieraantuneita toisistaan jo vuosien ajan. Thomas ei ole koskaan tavannut tyttärensä aviomiestä, prinssi Harryä, eikä heidän lapsiaan, Archieta ja Lilibetiä.

Meghan on myös puhunut pahasti isästään useassa haastattelussa vuosien varrella. Meghanin ja Harryn suhde Meghanin äitiin, Doria Raglandiin, on kuitenkin pysynyt läheisenä.

Meghan ja Harry ovat kritisoineet kuninkaallista perhettä moneen otteeseen muun muassa Oprah Winfreyn haastattelussa, Netflix-dokumenttisarjassa Harry ja Meghan sekä Harryn muistelmakirjassa Varamies.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat