Asiakas havaitsi erikoisen yksityiskohdan tilaamassaan mekossa, muutkin huomanneet samaa – suosittua vaateyhtiötä syytetään vedätyksestä

Asiakkaat ovat ihmetelleet suositun vaatemerkin huolimatonta toimintaa.

PrettyLittleThing-nimisen yhtiön vaatteet ovat herättäneet kyseenalaista huomiota tasaisin väliajoin. Esimerkiksi eräs asiakas hämmästyi huomattuaan, ettei hänen tilaamansa vaate mahtunut kuin toisen jalan ympärille, toinen puolestaan ihmetteli tilaamiensa housujen pituutta.

Nyt asiakkaat ovat kuitenkin kiinnittäneet huomionsa kokolapun sijaan toiseen lappuun. Yhtiötä syytetään siitä, että edullisia vaatteita myydään huomattavasti kalliimmalla asiakkaille.

Twitter-käyttäjä Holly Riley jakoi sosiaalisessa mediassa huomionsa ruskeasta vakosamettimekostaan.

– Huomasin juuri, että PrettyLittleThingiltä ostamani mekko, jota käytin viikonloppuna, ei edes ole PrettyLittleThingin, Holly kirjoitti.

Naisen jakamassa kuvassa voi nähdä, kuinka mekon lapussa näkyy merkki "Momokrom". Momokrom on Manchesterissa toimiva vaatemerkki.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

The Sun huomauttaa, että Momokromilla todella on myynnissä täysin vastaava mekko.

PrettyLittleThing vai Fruit of the Loom?

Holly ei kuitenkaan ole ensimmäinen asiakas, joka on havainnut tilaamansa PrettyLittleThing-vaatteen olevan todellisuudessa jotain muuta merkkiä.

KT-nimeä käyttävä Twitter-käyttäjä jakoi kuvat college-housuista, joiden sisällä oli huolimattomasti leikattu Fruit of the Loom -merkin lappu viereen ommellun PrettyLittleThing-lapun vieressä.

KT ihmettelee, veloittaako PLT 20 puntaa vaatteista, jotka edullisuudesta tunnetulla Fruit of the Loom -merkillä maksaisivat 6–12 puntaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisää havaintoja sateli. Myös Joanne Louise Smith kertoi havainneensa vedätystä tilaamassaan mekossa. Joannen mekkoon oli jätetty toisen vaatemerkin lappu roikkumaan, mutta sen toiselta puolelta merkki oli peitetty PrettyLittleThingin tarralla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös Twitter-käyttäjä Melina vahvisti havainnon. Hänenkin tilaamastaan vaatteesta oli leikattu ilmeisesti jonkun toisen merkin lappu pois ja ommeltu PLT-lappu tilalle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bryony Flaherty huomasi myös vastaavaa omista housuistaan.

– En aio enää ostaa PrettyLittleThingin vaatteita, Bryony twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

PLT ei ilmeisesti ole ainoa vastaavalla tavalla toiminut vaatemerkki. Twitter-käyttäjä Alex Hughes jakoi oman kuvansa Topmanin vaatteesta ja huomautti, että myös sen kanssa on toimittu samalla tavalla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei ole ennenkuulumatonta, että yhtiö ostaa valmistajalta vaatteita tutkuttain, mutta yleensä vaatteet muutetaan vastaamaan vaatemerkin omia tarpeita. Tai ainakin vanha merkkilappu leikataan kunnolla pois, kuittailee Popbuzz-sivusto.

Eräs Twitter-käyttäjä huomauttaakin, että pettymyksen aiheuttaa se, kun ihmiset käyttävät rahaa himoitsemaansa vaatteensa ja havaitsevat sen olevan vain tavallinen, edullinen vaate uudella lapulla.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat