Asgeirin puolisoehdokas Elina on toivonut jo vuosia löytävänsä vierelleen norjalaisen kalastajan: "Kolme ystävääni ilmoitti, että nyt on löytynyt"

Puolisoehdokas ihastuu Asgeiriin ensisilmäyksellä 1:08
Videolta näet Elinan ja Asgeirin ensitapaamisen!

Elina tavoittelee Asgeirin sydäntä Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa maajussit FrancescoSinanAsgeir ja Ann etsivät itselleen kumppania Suomesta.

Yksi Asgeirin puolisoehdokkaista on Elina. Savonlinnassa asuva Elina pyörittää kahvilaa, ja hänellä on kaksi aikuista lasta. Elina kertoo, että itseasiassa hänen ystävänsä bongasivat Asgeirin Maajussille morsian maailmalla -ohjelman esittelyjaksosta.

– Olemme vuosikausia puhuneet, että kun he löytävät minulle norjalaisen kalastajan, niin sitten lupaan heittäytyä. Sitten kolme ystävääni ilmoitti, että nyt on löytynyt norjalainen kalastaja, ja ajattelin, että hei haloo, olen varmaan viimeinen ihminen, joka lähtisi tällaiseen mukaan, Elina muistelee.

Lopulta hän kuitenkin ajatteli, että kerranhan tässä vain eletään, ja päätti lunastaa lupauksensa heittäytymisestä. Elina kertoo myös pistäneensä esittelyvideota katsoessaan merkille, että Asgeir on positiivinen, lapsirakas ja luonnonläheinen.

– Hän ei ollut mikään semmoinen hirveän raikulipojan oloinen, Elina nauraa.

Elina kertoo raapustaneensa Asgeirille pitkän kirjeen, jossa hän kertoi muun muassa itsestään ja siitä, millaisiin miehiin hän yleensä kiinnittää huomionsa. Elina kertoi kirjeessään myös sen, että hänen ystävänsä "usuttivat" hänet kirjoittamaan Asgeirille.

Elina sai Asgeirista heti ensitapaamisella lämpimän kuvan. Hänen mukaansa Asgeirista huomasi, että hän oli tosissaan perehtynyt saamiinsa kirjeisiin.

– Ei siinä tarvinnut yhtään miettiä, että mitähän itse kysyisi. Hän kyllä puhui, ja sitä vain vastaili hänen kysymyksiinsä. Miellyttävä henkilö, Elina summaa.

Elina kertoo, että hän on valmis muuttamaan rakkauden perässä ihan minne tahansa. Hän haluaa osoittaa ystävilleen kiitokset siitä, että nämä kehottivat tätä kirjoittamaan Asgeirille ja heittäytymään seikkailuun.

– Koronavuodet opettivat sen, että nyt täytyy heittäytyä. Elämähän on elämistä varten.

Maajussille morsian maailmalla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat