Niin pieni, että käsi mahtui vihkisormuksen läpi – pikkukeskonen selvisi vastoin kaikkia odotuksia

Ennenaikaisesti syntyneen Mollie-vauvan ei uskottu elävän kolmea viikkoa pidempään.

Viime huhtikuussa pieni Mollie Perrin syntyi kolme kuukautta etuajassa. Äiti Stephanielle, 34, ja James-isälle, 38, kerrottiin, että pikkuruisella tyttövauvalla oli vain kolme viikkoa elinaikaa. Molliella diagnosoitiin sikiön kasvuhidastuma (IUGR).

Keskonen on ennen 37. raskausviikkoa tai alle 2500 grammaa painavana syntynyt lapsi. Pikkukeskoset painavat syntyessään alle 1500 grammaa ja hyvin pienet keskoset alle 1000 grammaa.

Lähde: HUS

– Oli sydänsärkevää nähdä, kuinka muut lapsen saaneet vanhemmat pystyivät viemään oman vauvansa kotiin, perheen isä kuvailee tuolloisia tunnelmia.

Ainoastaan 450 grammaa painava hyvin pieni keskonen vietti sairaalassa 20 vaikeaa viikkoa.

Vastoin kaikkia odotuksia, Mollie kuitenkin selvisi: nyt Mollie painaa 3,6 kiloa ja voi hyvin.

Mollie-vauva viettää ensimmäistä jouluaan tänä vuonna.
Kuvakaappaus: The Sun

– Hän on nyt seitsemän kuukautta vanha, emmekä malta odottaa päästä viettämään joulua perheenä yhdessä Mollien kanssa, Stephanie kuvailee.

– Mollie on edelleen erittäin pieni – mutta kun katsoo ensimmäisiä kuvia hänestä, jossa Jamesin vihkisormus mahtuu tytön käden läpi, en pysty pidättelemään kyyneleitä.

Ilo, helpotus ja äärimmäinen kiitollisuus kuvastavat perheen tunnelmia. Kotiutuminen sujui ongelmitta – nyt perhe osaa arvostaa jokaista yhdessä vietettyä minuuttia.

– Hänellä (Molliella) on aivan mahtava persoona – hän on utelias, kovaääninen ja hymyilee paljon, ylpeä äiti kertoo.

Mollie-vauva viettää ensimmäistä jouluaan tänä vuonna.
Kuvakaappaus: The Sun

Perhe suunnittelee suuria joulujuhlia, johon koko suvun on tarkoitus osallistua. Puoli vuotta takaperin he eivät olisi uskoneet tämän päivän koittavan: he pääsevät viettämään joulua yhdessä pienen tyttärensä kanssa, joka vastoin kaikkia odotuksia selvisi.

Mitä lapset toivovat lahjaksi? Katso hurmaava video:

Lähde: Thesun.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat