Arsenalin murheellisessa illassa tappiotakin huolestuttavampi seikka – huippuottelu odottaa ovella

Maalikooste: Lens - Arsenal 2:42
Maalikooste: Arsenalille kivulias tappio Ranskassa ja huolestuttavia uutisia: Bukayo Saka vaihdettiin kentältä loukkaantumisen vuoksi

Ranskalainen Lens hyödynsi kotietunsa maksimaalisesti tiistai-iltana jalkapallon Mestarien liigassa ja otti täydet pisteet nousemalla tappioasemasta 2–1-voittoon Valioliiga-jätti Arsenalista. Tähtipelaaja Bukayo Sakan loukkaantuminen aiheuttaa tällä hetkellä kuitenkin jopa suurempaa huolta päävalmentaja Mikel Artetalle.

Brassihyökkääjä Gabriel Jesus iski Arsenalin illan käyntiin 14. minuutilla varsin iloisissa merkeissä. Lontoolaisten taivaalle ilmaantui kuitenkin kaksi isoa pilveä kymmenen minuutin välein: ensin Lensin tasoituksen muodossa ja jälkimmäisessä hyökkäyspelin ykkösnimen Bukayo Sakan jouduttua poistumaan kentältä loukkaantumisen vuoksi.

Saka joutui jättämään kolhun vuoksi kesken myös joukkueen edellisen Valioliiga-ottelun Bournemouthia vastaan. Sama tilanne toistui nyt Ranskassa.

Ajankohta on sarjassa kolmantena olevan Arsenalin kannalta kriittinen: se kohtaa pisteen etumatkalla olevan sarjakärjen Manchester Cityn sunnuntaina kotikentällä.

– Se oli pelitilanne. Kyse oli kantapäästä, ja hän tunsi jotakin kyseisessä pelitilanteessa. Hän ei tuntenut oloaan riittävän hyväksi jatkaakseen ottelua, Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta päivitti ottelun jälkeen.

Artetan kerrotaan myös sanoneen toimittajille, että "Sakan tilanne ei vaikuttanut kovin hyvältä".

Arsenal aloitti Mestarien liiga -taipaleensa 4–0-voitolla PSV:stä. Seuraavaksi se kohtaa vieraskentällä Sevillan.

Lue myös:

    Uusimmat