Arsenalille kävi ohraisesti – japanilaisässä syvensi Tykkimiesten tuskaa: "Lammasmaista"

Arsenalin otteet ovat olleet viime viikkoina tuskaisia, ja nyt Tykkimiehet kärsivät kotonaan 1–2-tappion Eintracht Frankfurtille jalkapallon Eurooppa-liigassa

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Arsenal siirtyi johtoon avausjakson lisäajalla. Martinelli tarjoili, ja Pierre-Emerick Aubameyang tälläsi pelivälineen suoraan syötöstä rysään.

Arsenal esiintyi kuitenkin toisella jaksolla sekavasti, C Moren selostajan Tuomas Virkkusen sanoin "lammasmaisesti". Daichi Kamada laukoi 55. minuutilla tasoituksen iskettyään pallon rangaistusalueen rajalta vasemmalla jalallaan takakulmaan.

64. minuutilla sama japanilaisässä iski uudestaan. Kamada otti pallon kulmapotkutilanteessa rangaistusalueen rajalla haltuunsa ja lakaisi sen alakulmaan.

Arsenalin on raporteissa spekuloitu pelaavan jo mahdollisesti päävalmentajaansa Unay Emeryä ulos – niin alistunutta joukkueen toiminta nurmella on ollut. Tämän ottelun joukkue joutui pelaamaan puolityhjällä stadionilla, kun katsojat niin sanotusti äänestivät jaloillaan.

Samaan aikaan pelatussa F-lohkon toisessa ottelussa Vitoria ja Standard Liege tahkosivat 1–1-tasapelin.

Pudotuspelipaikat vielä ratkaisematta

Arsenal olisi varmistanut Eurooppa-liigan pudotuspelipaikan tasapelillä, mutta nyt ratkaisu siirtyy lohkovaiheen viimeiselle kierrokselle.

Arsenal johtaa lohkoa 10 pisteellä ennen Frankfurtia, joka on nyt pisteen lontoolaisia perässä. Standard Liege on kolme pinnaa Arsenalia jäljessä, kun taas lohkojumbo Vitoria on kahdella pisteellään ulkona jatkotaistelusta.

Arsenal kohtaa päätöskierroksella vieraissa Liegen. Frankfurt isännöi Vitoriaa. Mahdollisessa tasapistetilanteessa ratkaisisivat ensisijaisesti keskinäiset ottelut.

Arsenalilla on Frankfurtia vastaan etu, kun se kukisti saksalaiset avauskierroksella vieraissa 3–0. Liegen Arsenal voitti toisella kierroksella 4–0.