ManU:n syysmasennuksessa punainen lanka kadoksissa – Jari Litmanen teki terävän huomion Valioliiga-jättiläisen kriisitilasta

Näin Jari Litmanen kommentoi ManU:n syksyn kriisitilaa 1:25
Jari Litmanen ruoti Manchester Unitedin syksyn kriisiä Mestarien liiga -studiossa.

Manchester United on ajautunut Mestarien liigassa syvään ahdinkoon. Valioliigan suurseura hävisi kotonaan Galatasaraylle tiistai-iltana 2-3-numeroilla. Joukkueen lohkovaiheen pistesaldo on kahden kierroksen jälkeen pyöreä nolla.

Man United johti eilistä ottelua kahdesti Rasmus Höjlundin maaleilla. Käänteentekevä tilanne nähtiin viimeisen vartin alkuun tasatilanteessa, kun isäntien maalivahdin Andre Onanan karmaiseva harhasyöttö, johti Casemiron ulosajoon.

Galatasarayn Mauro Icardi epäonnistui virheestä seuranneesta rangaistuspotkusta, mutta argentiinalaishyökkääjä kuittasi virheensä upottamalla vajaamiehisen Unitedin 3-2-ratkaisuosumallaan.

– Hän ei ole pystynyt pelaamaan, sillä tasolla miihin hän on todistanut pystyvänsä, Antti Niemi arvosteli Onanaa C Moren Mestarien liiga -studiossa.

 Man United on kompuroinut myös Valioliigassa hävittyään ensimmäisestä seitsemästä ottelustaan neljä. Jari Litmanen puntaroi, mihin suuntaan Punaiset paholaiset ovat menossa.

– Mikä olisi se juttu? Litmanen kyseenalaisti manchesterilaisseuran tilanteen.

Katso Litmasen arvio Man Unitedin kriisitilasta pääkuvan videolta.

Man Unitedin jatkoonpääsy lohkovaiheesta on kahden tappion jälkeen vakavasti uhattuna. Voitto seuraavalla kierroksella FC Kööpenhaminasta olisi välttämätön pudotuspelihaaveiden säilyttämiseen.

Lue myös:

    Uusimmat