Arman Alizad julkaisi vanhan ylioppilaskuvansa – lähetti kannustavan viestin: "Mulla ei ollut hajuakaan, miten paljon saisin matkalla turpaan ja epäonnistuisin"

Suomen suosituimpiin tv-tähtiin kuuluva Arman Alizad kehottaa nuoria tavoittelemaan unelmiaan.

Moni viime kevään ylioppilas juhli ystävien ja sukulaisten kesken vasta viime viikonloppuna koronapandemian vuoksi.

Tv-tähti Arman Alizad intoutui muistelemaan sitä aikaa, kun hän aikoinaan valmistui ylioppilaaksi. Alizad julkaisi kuvan ja antoi tärkeitä neuvoja tuoreille ylioppilaille.

– Mulla ei ollut tietämystä, osaamista, kokemusta eikä rahaa, kun päätin seurata unelmaani ja ryhtyä TV-tuottajaksi. Aloitin nollasta. Mulla ei ollut muuta kuin usko omiin unelmiin eli tarinoihin. Lapsuudesta muistan parhaiten sen, kun istuin ukin sylissä ja hän luki mulle persialaista mytologiaa ja kertoi sankaritarinoita.

Alizad kertoo katsoneensa pienenä paljon elokuvia ja lukeneensa kirjoja.

– Nämä olivat mun polttoaineeni, kun päätin perustaa tuotantoyhtiöni. Mulla ei ollut hajuakaan, miten paljon saisin matkalla turpaan ja epäonnistuisin. Ja niin epäonnistuinkin. Kerta toisensa jälkeen epäonnistuin. Mulle naurettiin. Olin se, jonka odotettiinkin epäonnistuvan. Mut yks asia mua erotti muista. Mä en ikinä välittäny siitä et jos mokasin. Yritin aina uudestaan.

Alizad on tehnyt vuosien aikana paljon töitä unelmiensa eteen, jotka ovat toteutuneet.

– Mulla on menestynyt tuotantoyhtiö, jonka tuotannot on palkittuja ja miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat nähneet työni. Koko uran perustuu tarinoihin. Mä kerron työkseni maailman ihmisten tarinoita. 

Alizad sanoo nuorille, että virheistä kannattaa ottaa opiksi ja tehdä paljon töitä unelmien eteen.

– Älkää ikinä antako periksi voimille, jotka työntää teidät alas. Sillä ei ole väliä kuinka monta kertaa kaatuu maahan. Mutta sillä on väliä, kuinka monta kertaa nousee uudestaan yrittämään.

– Eli oppikaa, epäonnistukaa, kaatukaa, nouskaa ja voittakaa. Oppikaa, epäonnistukaa, kaatukaa, nouskaa ja voittakaa. Viimeiseksi. Älkää ikinä uskoko niitä, jotka sanoo että te ette riitä. Älkää alistuko heille. Tuolla on aina joku, joka kivittää teitä. Rakentakaa imperiumi tiiliskivillä, joilla ne teitä heittää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja