Mainos

Arkisten asioiden hoitaminen vaikeaa – teinityttö ei ole leikannut kynsiään kolmeen vuoteen

Lähes 15-senttisten kynsien kasvattaminen kesti 16-vuotiaalta opiskelijalta kolme vuotta. Vaikka kynnet vaikeuttavat arkisten asioiden hoitamista, nainen kertoo olevansa niistä äärimmäisen ylpeä.

Opiskelija Simone Taylor ei ole leikannut kynsiään sitten elokuun 2014 jälkeen. Lähes 15 sentin pituisiksi kasvaneiden kynsien huoltaminen kuuluu tärkeänä osana naisen elämää. Pelkästään kynsien lakkaamiseen Taylorilla menee noin kolme tuntia, lakkojen poistamiseen puolitoista tuntia aikaa. 

Kynsien huolellisella huoltamisella hän haluaa varmistaa, että kynnet pysyvät ehjinä ja jatkavat kasvuaan.  

Koulunkäynti vaikeaa kynsien vuoksi

Nainen on onnistunut kasvattamaan kynnet jo niin pitkiksi, että ne vaikeuttavat hänen arkeaan. Pitkien kynsien vuoksi suihkussa käyminen vaatii erityistä varovaisuutta, samoin kuin pukeutuminen. Vessassa käynti ja hampaiden pesu kuitenkin onnistuvat – ainakin vielä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minun kynteni ovat liian pitkät, jotta voisin pidellä kynää oikein. Minulla on kokeita juuri nyt, ja kirjoittaminen on vaikeaa. Tunnin kirjoittamisen jälkeen käsiini sattui todella paljon, Taylor kertoo.

Tietokoneella kirjoittaessaan nainen käyttää sormien sijaan rystysiä. Liikuntatunnit aiheuttavat naiselle myös ongelmia, sillä esimerkiksi pallopelien pelaaminen on hänelle mahdotonta. Taylor kertookin, että hänen opettajansa yrittävät jatkuvasti leikata hänen kynsiään.

Kynsien leikkaaminen ei kuulu suunnitelmiin

Inspiraatio pitkien kynsien kasvattamiseen sai alkunsa alkuvuonna 2014, kun Taylor löysi netistä ohjevideoita kynsien lakkaamiseen. Hän huomasi hyvinkin pian, että järjestäen lähes kaikilla malleilla oli pitkät kynnet.

– Voi sanoa, että addiktioni alkoi tuona päivänä, ja siitä lähtien olen pelännyt kynsileikkureita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tarkoitukseni ei ollut kasvattaa niitä näin pitkiksi, mutta kun ne kasvoivat ja sain niistä paljon kohteliaisuuksia, ne tulivat yhä suuremmaksi osaksi minua. Ensimmäisen vuoden aikana ajattelin usein, että leikkaan ne huomenna, mutta sitä ei koskaan tapahtunut, Taylor kertoo.

Taylor kertoo, koko kolmen vuoden aikana hän on katkaissut yhden kyntensä kerran viime kesänä. Kynnen katkeaminen aiheutti kynsistään upeita Instagram-kuvia ottaneelle naiselle tuskaa, mutta hän kertoo saaneensa sen onneksi korjattua lakalla, jota hän pitää aina mukanaan hätätilanteiden varalta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Taylor kertookin, ettei kynsien leikkaaminen kuulu hänen tulevaisuudensuunnitelmiinsa.

– Toivon, että voin inspiroida ihmisiä. En ainoastaan kasvattamaan kynsiä, vaan myös tekemään asioita, joista muut eivät välttämättä pidä, Taylor päättää.

Mitä mieltä olet tästä muotivillityksestä? 

2:49

Lähde: TheSun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.