Mainos

Nainen on käyttänyt kymmeniä tuhansia näyttääkseen lapsuuden idoliltaan – haaveilee nyt kylkiluiden poistattamisesta

Barbeja ihannoiva nainen haaveilee rintaimplanteista ja kylkiluiden poistattamisesta. 

Kalifornialainen Ophelia Vanity, 30, on rakastanut barbeja jo pienestä pitäen, ja nyt hänen kunnianhimoisena tavoitteenaan on muuttua esikuvakseen. 

Vanity arvioi, että hänen intohimoinen tavoitteensa on tähän mennessä tullut maksamaan jo noin 35 000 dollaria. Ihmisbarbieksi tähtäävä nainen on tyytynyt muokkaamaan ulkonäköään lähinnä botoxilla ja kosmetiikalla, mutta tulevaisuudessa voi olla toisin.

Nainen haaveilee nimittäin rinta- ja takapuoli-implanteista, mutta myös kylkiluiden poistattamisesta luodakseen itselleen esikuvaansa vastaavat muodot. Neljän tai kuuden kylkiluun poistattaminen kuulostaisi naisesta täydelliseltä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen aina ollut kiinnostunut Barbeista. Lapsena sain nuken joka joulu ja syntymäpäivä. Minulla oli niitä tuhansia ja leikin niiden kanssa koko ajan, Vanity kertoo.

Vaikka nainen oli kiinnostunut nukeista jo lapsena, iän myötä kiinnostus tätä ikonista hahmoa kohtaan syveni entisestään. Nainen käyttää nykyisin noin kolme tuntia päivässä ulkonäkönsä muokkaamiseen. 

Edessä pitkä lista leikkauksia

Vuonna 2009 nainen otti ensimmäisen Botox-pistoksensa näyttääkseen edes hieman esikuvaltaan. Vanity vakuuttui tuloksista niin paljon, että alkoi ottaa pistoksia yhä useammin, kunnes niistä tuli yksi hänen kauneudenhoitorutiineistaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nykyisin Vanity käy otattamassa Botoxia noin puolen vuoden välein. Vanity on menossa myös operaation, jossa hänen nenänsä aiotaan muokata paremmin nukelle sopivaksi.

– Vaikka minulla oli mustat hiukset, ihmiset sanoivat minun näyttävän nukelta. Luulen sen johtuvan silmistäni, jotka ovat luontaisesti suuret, Vanity kertoo.

Vaikka naisen silmät ovat luonnostaan suuret, hän käyttää nykyisin piilolinssejä, jotka suurentavat hänen silmänsä yli 16 sentin kokoisiksi. Piilolinssien ja muiden kauneidenhoitorutiinien hoitamiseen kuluu naiselta noin kolme tuntia päivässä. 

Nettikiusaaminen satuttaa

Vanity kertookin saavansa ulkona liikkuessaan paljon huomiota, ja monet haluavat ottaa yhteiskuvia hänen kanssaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka palaute on ollut pääasia positiivista, nainen ei ole säästynyt myöskään kritiikiltä. Häntä vastaan on hyökätty etenkin netissä.  

– Minua on kutsuttu rumaksi ja harhaluuloiseksi, kun haluan näyttää Barbielta. Tiedän, ettei minun pitäisi käyttää liikaa energiaa ruudun takana piileskeleviin ihmisiin, mutta olen silti ihminen, joten se satuttaa kyllä, Vanity kertoo.

Vaikka naisen ulkonäkö on kokenut suuren muutoksen, hän ei aio lopettaa ihan heti. Nainen kertoo, että hänellä on pitkä leikkauksia, joihin hän haluaisi mennä.

Lähde: DailyMail

***

3:57

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.