Ari Lahti tuomitsee jyrkästi epäasiallisen käytöksen – "Olemme puuttuneet epäkohtiin"

Palloliiton puheenjohtaja ja Kuopion Palloseuran pääomistaja Ari Lahti kommentoi MTV Urheilulle epäasiallisesta käytöksestä syytetyn kuopiolaisseuran toimitusjohtajan Jarmo Heiskasen asemaa kuopiolaisorganisaatiossa.

Savon Sanomat kertoi lauantaina, että Heiskasta syytetään epäasiallisesta käytöksestä sekä johtamistapaan ja alkoholinkäyttöön liittyvistä ongelmista.

Useat nimettömät lähteet syyttävät Jarmo Heiskasta Savon Sanomien eilen julkaisemassa artikkelissa epäasiallisesta käytöksestä sekä johtamistapaan ja alkoholin käyttöön liittyvistä ongelmista. Miten kommentoit esiin nostettua asiaa, Ari Lahti?

– Kuten Palloliitossa olemme viime vuosien aikana vahvasti linjanneet, emme hyväksy tietenkään minkäänlaista epäasiallista käytöstä missään olosuhteissa. Siihen on luonnollisesti aina nollatoleranssi. KuPSissa olemme myös puuttuneet aiemmin ilmi tulleisiin epäkohtiin, joista olemme käyneet Heiskasen kanssa painokkaita keskusteluja –  niin seuran edellisen kuin nykyisenkin hallituksen aikakaudella. Kuten Heiskanen on itsekin todennut julkisuudessa, hän on ollut viimeisen puolen vuoden ajan ilman alkoholia. Ongelmia on siis pyritty ehkäisemään.

Millaisina näet tällä hetkellä Heiskasen toimintaedellytykset jatkaa toimitusjohtajan tehtävässään?

– Suhtaudumme asiaan toki äärimmäisen vakavasti – ja kuten jo totesin, olemme puuttuneet aiemmin esille tulleisiin epäkohtiin. Minulle on tärkeää, että Heiskasella on henkilöstön ja nykyisen hallituksen tuki. On myös muistettava, että Heiskanen on tehnyt erinomaista työtä kehittäessään KuPSin toimintaa eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat