VPS:n urheilujohtaja lähetellyt seksuaalissävytteisiä viestejä – seura reagoi

Veikkausliigassa pelaavan Vaasan Palloseuran urheilujohtaja on saanut varoituksen epäasiallisesta käytöksestä.

VPS tiedotti asiasta tiistaina. Urheilujohtaja Janne Lindberg on lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä seuran naispuolisille työntekijöille, mikä poiki varoitukseen selvityksen jälkeen.

Asian tultua seurajohdon tietoon, seura selvitti tapahtunutta ja mm. kuuli asian osapuolia. Lisäksi konsultoitiin seuran ulkopuolisia lakiasiantuntijoita. Tämän perusteella urheilujohtajalle annettiin kirjallinen varoitus epäasiallisesta käytöksestä keväällä 2023, VPS kertoo tiedotteessaan.

Lindberg itse on pyytänyt anteeksi käytöstään asianosaisilta.

– Olen todella pahoillani epäasiallisista kommenteistani ja siitä mitä olen toiminnallani aiheuttanut. Ymmärrän, että sanoilla, myös kirjoitettuna, voi satuttaa ihmisiä, eikä tällainen ole hyväksyttävää missään muodossa. Keväällä saamani varoitus oli itselleni iso herätyksen paikka. Pyydän anteeksi toimintaani asianosaisilta ja koko seurayhteisöltä, Lindberg sanoo tiedotteessa.

Vaasan Palloseura korostaa vielä tiedotteessaan, että seurassa ei hyväksytä epäasiallista käytöstä missään muodossa.

VPS onnistui nappaamaan Veikkausliigan viimeisen europelipaikan, kun se kukisti Hongan kaksiosaisessa eurolopputurnauksen huipennuksessa. VPS sijoittui Veikkausliigassa kolmanneksi.

Lue myös:

    Uusimmat