Apua runsaista kuukautisista kärsiville: Simppelistä sidekikasta tuli yllättävä hitti somessa – oletko tullut ajatelleeksi?

Mitä ovat PMS-oireet ja miten niitä voi helpottaa? 2:28
Videolla: Mitä ovat PMS-oireet ja miten niitä voi helpottaa?

Tiktokkaajan kuukautisniksivideota on katsottu yli 25 miljoonaa kertaa. 

Tiktokkaaja Alice Williams julkaisi maaliskuun lopulla somehitiksi nousseen videon niksistä, joka voi auttaa runsaista kuukautisista kärsiviä, kertoo BuzzFeed -sivusto.

Aluksi Alice neuvoo laittamaan siteen pikkuhousuihin siten kuin se normaalisti laitettaisiin. Sitten hän kehottaa ottamaan toisen siteen ja laittamaan sen takamuksen kohdalle horisontaalisesti. Se auttaa estämään ohivuotoja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niksi syntyi omien kokemusten seurauksena

BuzzFeed jututti Alicea hänen niksistään. Alice kertoo keksineensä idean omien endometrioosikokemustensa seurauksena. Hän on kärsinyt runsaista vuodoista vuosia.

– Huomasin, että miten ikinä asettelinkaan siteeni, en saanut koskaan tarvitsemaani suojaa runsaan vuodon päiville.

– Kärsin erittäin runsaista ja kivuliaista kuukautisista, joten olen joutunut kehittelemään luovia keinoja niistä selviämiseen.

Alice kertoo, että kahta sidettä voi mukavasti pitää päivän aikana, mutta erityisen mukavaksi hän kokee tuon niksin yöaikaan.

Videolla huikea suosio

Alicen videota on katsottu tähän mennessä yli 25 miljoonaa kertaa. Moni kokee simppelin vinkin olleen erittäin hyödyllinen.

– Miten en ollut tullut ikinä miettineeksi tätä! Tässähän on todella paljon järkeä! eräs mietti.

– Nerokasta! toinen hehkutti.

Runsaista kuukautisista kärsivät voivat ottaa avukseen myös niin kutsutut menkkapikkarit. Katso videolta, millaiset ne ovat:

Tältä ilmiöksi nousseet"menkkapikkarit"näyttävät! 2:01
Laitoimme kuukautisalushousut testiin. Näin testaajat kommentoivat pikkareita.

Lue myös:

    Uusimmat