Apu: Kaksi Sara Chafakin sukulaista menehtyi koronaan – eno oli vain 30-vuotias

4:02
Sara Chafak toteutti unelmansa ja julkaisi ensimmäisen singlekappaleensa viime vuonna.

Sara Chafak kertoo suuresta surustaan Apu-lehdessä.

Somevaikuttaja Sara Chafak kertoo Apu-lehdessä suuresta surustaan, kun hänen Marokossa asuva vaari ja eno menehtyivät koronaan kaksi kuukautta sitten.

– Tämä on iso isku, vaikka sille ei vain voi mitään. Enoni oli vasta 30-vuotias. Heillä ei ollut vielä rokotuksia ja korona jylläsi Marokossa aika kovaa, Chafak kertoi lehdelle.

Chafak sairasti itse koronan keväällä 2020. Laskeuduttuaan Lontooseen, hän meni syömään ystäviensä kanssa illallista. Muutaman päivän jälkeen Chafakilla nousi korkea kuume.

– Pari päivää olin kuumeessa ja sen jälkeen alkoi jäätävät lihaskivut. Ne olivat niin hirveät, etten pystynyt sängyssä kurottamaan puhelinta. Aina kun peitto osui johonkin kohtaa vartaloa, sattui älyttömästi.

Chafak sairasti Lontoossa neljä viikkoa yksinään. Jälkioireina taudista jäivät haju-, ja makuaistien puutokset, jotka eivät olleet parantuneet vielä yhdeksän kuukautta sairastamisen jälkeenkään ennalleen.

Chafak on seurustellut yli kahden vuoden ajan Love Island -ohjelmasta tutun Jeffrey Lawmanin kanssa. Molemmat olivat mukana MTV3-kanavan Fort Boyard -ohjelmassa vuonna 2019. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja