Mainos

Aprillipilat saivat lankaan

Yhtä sun toista kansalaista on tänään narutettu aprillipilalla. Sanomalehdet ovat yrittäneet juoksuttaa väkeä olemattomiin kansanjuhliin. Ja Marsista saatiin vihdoin televisiokuvaa joka todistaa, että ulkoavaruudessa on älyllistä elämää.

Päivän rankin kepponen löytyy Kansan Uutisista, suoraan etusivulta. Lehti uutisoi, että tänään pääsevät helsinkiläiset kokeilemaan taisteluhelikopteria. Puolustusvoimat tarjoaa lennon kopterilla jossa on harjoitusraketit joita halukkaat saavat kokeilla Finlandiatalon viereen kasattuun marmorimaaliin.

Aamulehti lupaa, että Ilves saa nyt oman suurhallin kaupungin keskustaan. Halli louhitaan parissa viikossa Keskustorin alle. Tappara ei uuteen suurhalliin pääse sillä sillä on niin vähän kannattajia, että joukkueelle riittää hyvin vanha Tesoman halli.

Kuopiosta löytyi sukellusvene täynnä saksalaista konjakkia ja Keski-Pohjanmaalle lupailtiin uutta EU-tukea joka toisi sadalle keskipohjalaiselle uuden kuulakärkikynän. Suomenmaa puolestaan tiesi kertoa, että Paavo Lipponen siirtyy Oulun SDP:n ehdokkaaksi. Kampanjan valtti ovat sadat tuhannet "Päivi, Paavo ja vauva"-pinssit.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.