Applen vuoden suurin tapahtuma on käsillä: Tänään esitellään uudet iPhonet ja paljon muuta – tätä kaikkea voimme odottaa

Apple julkaisee tänään keskiviikkona kello 20 Suomen aikaa uudet tuotteensa. Odotusten keskiössä ovat tietenkin uudet iPhonet, mutta myös huhujen mukaan muita uutuustuotteita on luvassa, uutisoivat BBC ja Independent.

VIDEO: Ota haltuun nämä 15 näppärää vinkkiä iPhonelle!

Ennen suurta julkistusta Applen uutuustuotteista on vuotanut jo paljon tietoja, ja siksi tiedetään jo suurinpiirtein, mitä odottaa.

BBC kirjoittaa, että Apple aikoo pikemminkin jatkaa rakentamista pitkään jatkuneen suosionsa päälle kuin esitellä mitään uutta ja dramaattista.

Katseet kiinnittyvät tänään erityisesti uusiin iPhoneihin, joita on huhujen mukaan tulossa kolme kappaletta.

Ensimmäinen niistä on iPhone XS -nimellä kulkeva puhelin, vuotojen mukaan uusi versio viime vuonna ilmestyneestä iPhone X:stä. Puhelin saa joitakin parannuksia, kuten monet viime vuosina esitellyt Plus-mallit.

Entistä kalliimpi puhelin?

Toisena odotetaan suurempaa versiota iPhone X:stä, joka kulkee tällä hetkellä nimellä iPhone XS Max. Sen odotetaan olevan vielä iPhone X -mallia kalliimpi. IPhone X:n hinnat vaihtelivat Suomessa 1 1791 349 euron välillä.

IPhone X onkin kallein tähän mennessä esitelty puhelinmalli ja nyt Apple aikoo hinata hintaa edelleen ylöspäin. Ainakin tähän mennessä ihmiset ovat olleet valmiita maksamaan yli tuhat euroa puhelimesta. Nyt jää nähtäväksi, paljonko Apple aikoo vielä hintaa nostaa.

Kolmantena uutuutena odotetaan halvempaa mallia, jonka nimestä ei ole vielä tietoa. Lue täältä kattava artikkelimme uutuuspuhelinten ominaisuuksista ja odotetuista eurohinnoista.

Uusi, mielenkiintoinen Apple Watch

Vaikka uudet iPhonet tulevat todennäköisesti varastamaan illan julkistustapahtumassa huomion, myös muita tuotteita on odotettavissa.

Apple esittelee myös todennäköisesti uuden Apple Watchin. Vuotokuvien perusteella uuden älykellon ulkomuoto muuttuu, näyttö kasvaa ja laite muuttuu ohuemmaksi.

Huhujen mukaan Apple Watchin toiminta myös nopeutuu ja virrankulutus laskee. Lue täältä lisää uuden älykellon ominaisuuksista.

Onko AirPowerin aika nyt vai tuleeko se koskaan?

Lisäksi on huhuttu Applen AirPower-latausalustan julkistuksesta – vihdoinkin. Alun perin tuotteen piti tulla myyntiin jo ennen vuotta 2018, mutta erinäiset ongelmat ovat viivästyttäneet tätä tavoitetta.

Independent arvioi, että jos AirPoweria ei mainita tänään pidettävässä tapahtumassa, se ei tule markkinoille ollenkaan.

Tänään tai myöhemmin syksyllä on luvassa todennäköisesti myös uuden iPadin julkistus. Myös uusista tietokoneista on huhuttu, mutta Independent arvioi, että ne julkaistaan vasta lokakuussa.

Lähteet: The BBCIndependent, MTV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja