Anu Sinisalon finaaliviikko täynnä haasteita – tanssitreenit keskeytyvät jatkuvasti

Tähtitanssien finaaliin tiensä selvittäneillä Anu Sinisalolla ja Jani Rasimuksella on edessään haasteita täynnä oleva treeniviikko.

Sunnuntaina 23. marraskuuta tähtitanssien finaalissa kilpaileva tähtipari Anu Sinisalo ja Jani Rasimus ovat keskellä haastavaa treeniviikkoa. Lisähaastetta finaaliviikon treeneihin nimittäin tuovat kiireet, joiden takia tähtipari joutuu harjoittelemaan tanssejaan katkonaisesti.

– On tulossa tiukka viikko. Treenaamme aamulla kahdeksalta ensimmäisen kerran ja toisen kerran myöhemmin iltapäivällä, tähtipari kertoo. 

Katkonaiset treenit juontavat juurensa tähtiparin muista töistä, kuten Anun kuvauksista ja Janin tanssitreeneistä. Kolmen tanssin harjoitteleminen tuo oman lisämausteensa muutenkin jännittävälle finaaliviikolle.

– Tämä viikko on hyvin haasteellinen. On hyvä, että meillä on kaksi valmista tanssia, joten vain yksi täytyy opetella alusta asti, Anu valottaa.

– Se on varmasti Anullekin epämiellyttävää, että juuri kun olemme pääsemässä asiaan, treenit katkeavat, Jani pohtii.

Tähtipari ei tavoittele voittoa hampaat irvessä, vaan luottaa omaan tuloksia tuottaneeseen tapaansa.

– Teemme parhaamme ja treenaamme kovasti. Sillä olemme päässeet tähänkin asti, Anu hymyilee.

– Johon kansa tykästyy, se voittaa, Jani tietää.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat