Antti Tuomas Heikkinen nähdään viimeistä kertaa Putouksessa: "Nyt on aika suunnata uusiin haasteisiin"

Antti Tuomas Heikkinen kuvailee Putouksen olleen samaan aikaan hullu ja ihana työ. Mies kertoo suuntaavansa uusiin haasteisiin tämän kauden jälkeen.

Suosikkinäyttelijä Antti Tuomas Heikkinen nähdään viimeistä kertaa Putouksessa, hän kertoo asiasta Instagram-tilillään.

Lopettamisilmoituksen yhteyteen Heikkinen on julkaissut kuvan lavasteista, lattialle on asetettu hänen sininen Putous-paitansa. 

– Kiitos Putous! Kun kesällä 2019 sanoin että ”voin mä lähtee mukaan”, niin ihan tarkkaan en tiennyt mitä tuli luvattua. Nyt tiedän. Tämä on samaan aikaan hullu ja ihana työ. (Adjektiiveja olisi kyllä monia muitakin, mutta ehkä käytän niitä sitten muistelmissani ”Kurkkaus kulisseihin”, jonka kirjoittelen joskus eläkkeellä (ja jota kukaan ei lue), Heikkinen kirjoittaa.

Heikkinen nähdään viimeistä kertaa Putouksessa tänään lauantaina (20.3.).

– Nyt on tullut aika sanoa kiitos ja suunnata uusiin haasteisiin. Toisin sanoen, mun aika Putouksessa päättyy tänään. Oon saanut tehdä kaksi ihanaa ja erilaista kautta ja olla koko ajan mahtavien ihmisten ympäröimänä. Ja kun sanon mahtavien, tarkoitan sitä oikeasti. Molemmilla kausilla työryhmässä on ollut helppoa olla ja joka päivä on ollut kiva tulla töihin. Ikävä tulee.

– Nyt ei muuta kuin Carpe diem! Näyttelijä lopettaa kirjoituksensa.

Päivitys on kerännyt lukuisia kommentteja.

– Ikävä tulee! Mut oli kiva reissu hei...Oot pirun kova, Putouksen näyttelijäkollega Heikki Ranta kirjoittaa.

– Andymaister! Upeaa duunia. Olet se ketä katson itseni jälkeen mieluiten televiizziosta.  lit, fresh. Word. Olette hieno ihminen, Juha Perälä kirjoittaa. 

Putouksen jännittävä finaali nähdään tänään lauantaina mtv-palvelussa ja MTV3-kanvalla klo19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja