Antti Tuomas Heikkinen yllättyi nähdessään Martti Suosalon Putouksen lavalla – näyttelijät ovat toisilleen tuttuja hellyttävällä tavalla

Antti Tuomas Heikkinen tapasi yllättäen Putouksen suorassa lähetyksessä Martti Suosalon, joka oli aikoinaan tämän näyttelijäkummi.

Putouksen kahdeksannessa suorassa lähetyksessä lauantaina 6. maaliskuuta sattui ja tapahtui, kun näyttelijä Maaria Nuoranne joutui jättämään jakson väliin lievän flunssan takia. Tieto poisjäännistä saatiin lauantaiaamuna, joten tuotannon oli tehtävä nopeita liikkeitä jakson suhteen. 

Näyttelijät Antti Tuomas Heikkinen ja Aija Pahkala kertoivat MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen, että lähetyksen muokkaaminen nopeilla peliliikkeillä toi koko työryhmälle tietynlaista "vaaran tuntua" työpäivään.

– Aija teki muutaman Maarian roolin tuossa ja Maarian olisi pitänyt tehdä yksi sketsi yksinään, niin jouduttiin nopeasti kirjoittamaan mulle yksi sketsi, mutta aika menikin kuitenkin niin, ettei sitä ehditty näyttämään. Tänään tapahtui aika paljon asioita, Heikkinen kertoi. 

– Heikki (Ranta) sanoi hyvin aiemmin, että on vähän sellainen olo kuin auto olisi koko ajan mutkassa vähän irti, eikä tiedä, että mihin suuntaan se lähtee, Heikkinen jatkoi. 

Nuoranteen poissaolo tuntui myös kollegoista harmilliselta, vaikka se olikin täysin oikeutettu varotoimi. 

– On ollut vähän haikea fiilis toisen puolesta itsellä, kun tietää vaan miten ärsyttävältä ja kamalalta se tuntuu, kun joutuu jättämään lähetyksen väliin, Pahkala kommentoi. 

Lähetyksessä nähtiin tutusti myös näyttelijöitä yllättäneitä kohtauksia, kun esimerkiksi Heikkinen pääsi Näytön paikassa improamaan kohtauksen näyttelijäkonkarikaksikko Martti Suosalon ja Miitta Sorvalin kanssa. Suosalo ja Heikkinen ovat toisilleen tuttuja Heikkisen Teatterikorkeakouluvuosien ajoilta. 

– Martti oli itseasiassa minun Teak-aikainen kumminäyttelijä. Molempien kanssa olen vähän päässyt tekemään töitä tätä ennen, mutta en ihan hirveästi, Heikkinen kertoo. 

Näyttelijä myöntää olleessaan varsin yllättynyt nähdessään kaksikon Putous-lavalla. 

– Siinä sitten koittaa vaan kuunnella ja keskittyä siihen, että mitä he puhuvat, kun ei mulla ollut mitään hajua, että mitä siinä kohtauksessa tapahtuu. Niin ei sitä sitten ehtinyt enää jännittää ihan kauheasti. 

Kumminäyttelijänä Suosalo kävi Heikkisen opiskeluaikoina katsomassa tämän esityksiä ja kaksikko keskusteli ja kävi niitä läpi jälkikäteen. Heikkinen kertoo arvelevansa, että samaa perinnettä jatketaan vastaisuudessakin. 

– Varmaan myös tähän (tämän illan esitykseen) tullaan palaamaan joskus myöhemmin.

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja