Mainos

Antti Tuiskua on kosiskeltu viisuedustajaksi jo useamman kerran: "Olisin tyhmä, jos sanoisin, etten ikinä osallistu"

5:08
Antti Tuisku kertoi elokuussa 2019 välivuodestaan MTV Viihteelle.

Välivuoden pitänyt Antti Tuisku konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla.

Antti Tuisku on ollut hurjassa nousukiidossa sen jälkeen, kun artisti loi itsensä uudelleen En kommentoi -levyllä vuonna 2015. Olympiastadion on luonnollinen jatkumo laulajan uralla, mutta tarkoituksena ei ole nousta isommaksi tähdeksi.

– En ole ajatellut, että stadionkeikka tekisi musta artistina isomman tai pienemmän. Olen etuoikeutettu ja kiitollinen että saan tämmöisestä unelmoida ja tämmöistä kohti mennä. Tehdään keikka sen takia, että tuntuu luontevalta venuelta menestyneen areenakiertueen jälkeen, Tuisku sanoo.

Olympiastadion on ollut Madonnan kaltaisten maailmanluokan tähtien keikkapaikka, ja kotimaisista sooloartisteista omat stadionkonserttinsa ovat aiemmin järjestäneet Cheek ja Jari Sillanpää vuosina 2014 ja 2015. Lisäksi vuonna 1999 stadionin täyttivät Mestarit eli Hector, Kirka, Pave Maijanen ja Pepe Willberg.

Suomessa Olympiastadionia suuremmaksi ei juuri voi mennä, mutta on Tuiskua houkuteltu jo Eurooppaankin. Laulajaa on pyydetty edustamaan Suomea euroviisuissa jo useamman kerran, mutta viisulava ei ole vielä tähän mennessä houkutellut.

– Enemmän siinä on ollut se, että millä tavalla se palvelee mun sen hetkistä artistina kehittymistä. Olisin tyhmä, jos sanoisin jossain haastattelussa, etten ikinä osallistu euroviisuihin. Tähän asti ei ole tuntunut, että sinne kannattaisi lähteä, mutta never say never, poptähti hymyilee.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja