Antti Tuisku jää pitkälle tauolle ensi kevään areenakiertueen jälkeen: "Voi olla, ettei vastaavaa enää koskaan nähdä"

1:52
Näin Antti Tuisku valmistautui Bailantai-konsertteihinsa.

Antti Tuisku vihjaa jopa musiikkiuransa lopettamisesta.

Poptähti Antti Tuisku kertoo jäävänsä pitkälle tauolle ensi kevään jälkeen, mutta sitä ennen hän suuntaa Mayhem-areenakiertueelle. Laulajan mukaan kyseessä voi olla jopa uran päätöskiertue. 

Viime viikonloppuna Helsingin Olympiastadionilla nähdyt Bailantai-konsertit kertoivat artistin valtavasta suosiosta. Konsertit keräsivät yli 70 000 ihmisen jättiyleisön. Olympiastadionin konsertteja edelsi kesän festivaalikiertue.

– Uskomattoman hienosti menneiden kesän festareiden ja ikimuistoisen Olympiastadionin jälkeen on mahtavaa päästä keväällä kunnon areenakiertueelle, missä pystymme tuomaan minulle ominaisen, mittavan pop-shown Suomen joka kolkkaan! Tuisku kommentoi kiertuettaan tiedotteessa.

Tuiskun mukaan kiertueella on erityinen merkitys ja painoarvo hänelle itselleen.

– Voi olla, ettei tämän jälkeen vastaavaa enää koskaan nähdä, laulaja lisää.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 12 levyä, joista viimeisin pitkäsoitto Valittu kansa nousi avausviikollaan albumilistan ykköseksi ja palkittiin Emma gaalassa Kritikoiden valintana. Kaiken kaikkiaan Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Tuisku on myös palkittu seitsemällä Emmalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja