Liput menivät kuumille kiville – Antti Tuiskulle lisäkonsertti Olympiastadionille

Välivuoden pitänyt Antti Tuisku konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla.

Antti Tuisku on ilmoittanut järjestävänsä toisen konsertin Olympiastadionille elokuussa. Bailantaiksi nimetty ensimmäinen konsertti lauantaina 22. elokuuta varattiin loppuun muutamassa minuutissa, kun liput tulivat myyntiin tänä aamuna.

Uusi konserttipäivämäärä perjantaille 21. elokuuta julkistettiin heti aamupäivällä, ja kauppa lippukauppa lähti heti täyteen käyntiin. Pitkältä tauolta palaava Tuisku on luvannut stadionille "maailmanluokan show´n".

– Tematiikasta on vaikea lähteä tekemään suurempia paljastuksia, koska se liippaa aika läheltä jossain vaiheessa kuultavaa uutta musiikkia, mitä on jonkun verran tässä jo viritelty, Tuisku kertoi STT:lle viime torstaina.

Laulaja ei tuolloin paljastanut, milloin uutta musiikkia on luvassa. Sen sijaan hän kertoi, että stadionilla ei kuulla pelkästään uutta materiaalia.

– Miehän oisin ihan mielipuolinen, jos jättäisin mun vanhat hitit esittämättä. Ehkä se isoin ongelma tulee olemaan se, että jotain hittejä pitää jättää pois. Kaikenkattava hittikimara on luvassa, Tuisku sanoi.

Suomen suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva on asunut viime ajat Espanjassa ja keskittynyt liikuntaopintoihin.

Lue myös:

    Uusimmat