Antti Tuisku listan kärkeen – edellisestä ykkössijasta yhdeksän vuotta

Laulaja Antti Tuisku on liikuttunut kymmenennen albuminsa menestyksestä.

Antti Tuiskun kymmenes studioalbumi En kommentoi julkaistiin perjantaina 22. toukokuuta. Levy nousi ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. 

– Viimeksi albumini on ollut listaykkönen yhdeksän vuotta sitten, kun New York -levy julkaistiin. Tällä hetkellä olo on mielettömän onnellinen ja liikuttunut. En voi sanoin kuvailla kuinka paljon tämä merkkaa minulle, Antti fiilistelee.

Viime viikolla levyn ensimmäinen single Peto on irti ylitti kultarajan. Uudelta albumilta on julkaistu myös toinen sinkku Blaablaa (En kuule sanaakaan). Antti Tuiskulla on takanaan yhdentoista vuoden ura ja yhdeksän albumia.

En kommentoi -albumi esittelee Antti Tuiskusta 2.0-version – aiempaa kypsemmän, varmemman ja rennomman artistin. Silmäkulmassa on uudenlaista pilkettä.

Uuden levyn tekoprosessia on voinut seurata MTV Katsomossa huhtikuussa alkaneessa dokumenttisarjassa Antti Tuisku – Peto on irti. Kuusiosainen nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää.

Antti Tuisku – Peto on irti -sarjan jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta. Sarjan ensimmäinen osa esillä tämän jutun upotuksessa.

Lue myös:

    Uusimmat