Antti Tuisku vuodattaa avoimesti tunteitaan – korona muutti suunnitelmat paluusta keikkalavoille: "Tämä on ollut varmasti elämäni henkisesti raskain kesä"

10:09
Antti Tuisku pääsi vetämään tänä kesänä yhden keikan livestreamina.

Laulaja Antti Tuisku avautuu Instagramissa todellisista tunteistaan koronakevään jäljiltä. Mies kertoo, että olisi ollut enemmän kuin valmis jo palaamaan keikkalavoille.

Laulaja Antti Tuiskun piti esiintyä kahdesti elokuussa Helsingin olympiastadionilla, mutta koronakriisin vuoksi jättikeikat siirtyivät ensi vuoteen. Tuiskulla oli viimeksi oma keikka lähes kaksi vuotta sitten Provinssissa. Mies kertoo avoimesti pitkässä Instagram-tekstissään, kuinka hän odotti tämän kesän keikkoja kuin kuuta nousevaa. Kun kaikki hänen keikkansa peruuntuivat, on mies keskittynyt hauskanpitoon ja lomailuun. 

– Oon saanu tänä kesänä poikkeuksellisen paljon viestejä siitä, miten ihanalta, hauskalta ja onnelliselta meidän kesän vietto on näyttänyt. Ja sitä se on ollutkin; kesä täynnä rakkaita ihmisiä ja hetkiä, jotka on tallennettu ikuisiksi ajoiksi tuonne mielen ja sydämen syövereihin. Kaiken takana on myös toisenlainen tunne ja tosiasia; tämä on samaan aikaan ollut varmasti elämäni ehkä henkisesti raskain kesä. Toistuva valmistautuminen keikoille paluuseen ja toisaalta toistuva pettymys siihen, että se ei tapahdukaan. Siinä, missä tämä kesä on varmasti ollut tervetullutta vaihtelua monen artistin elämään, omalla kohdallani jo kahden ns. vapaan kesän jälkeen olisin ollut enemmän kuin valmis paluuseen. Tästä kesästä tuli meille monelle hyvin erilainen, Tuisku kirjoittaa. 

Hän kuitenkin lisää, että ei aio potea huonoa omatuntoa siitä, että hän on myös nauttinut ajasta ilman työkiireitä.

– On mulla mennyt myös lujaa. En muista juhlineeni näin paljoa sitten teinivuosien. Mutta, tämän kaiken olen päättänyt tehdä ilman huonoa omaatuntoa. Ilman itseni ruoskimista ja syyllisyyttä. Olen itselleni velkaa sen, että annan luvan nauttia ja vain olla. Omien voimien ja jaksamisen rajoissa, Tuisku kirjoittaa. 

Julkaisuun on sadellut useita tsemppiviestejä ja tykkäyksiä.

– Hyvä, vietä vaan mukavaa kesää. Keikat tulee kyllä vastaan, sitten iloitset paljon niistä, eräs seuraajista kirjoittaa. 

36-vuotias Tuisku vieraili toukokuussa Vappu ja Marja Live -ohjelman sohvilla puhumassa tunnelmistaan vallitsevan poikkeustilanteen keskellä. 

– Huomaan, että olen itse käynyt kaikki tunnetilat läpi, semmoisesta ihan pohjattomasta surusta ja jotenkin, että on ollut vaikeaa uskoa tätä koko tilannetta, ja sitten on tullut sellaisia vihan tunteita. Mutta sitten se on mennyt onneksi sen hyväksynnän kautta myös siihen helpotukseen, mikä mulla tällä hetkellä on. Tottakai olen päiväni itkenyt ja asioita pohtinut ja miettinyt, että miten tässä nyt näin kävi, Tuisku mietti. 

– Mutta ymmärtää sen tottakai, että se mun elämäni suurin unelma täyttää ei yksi, vaan kaksi kertaa Helsingin Olympiastadion täyteen, niin se on kuitenkin pieni pisara tässä isossa kokonaisuudessa, mitä tällä hetkellä ihmiset koko maailmassa käy läpi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja