Antti Tuisku julkaisi toiveikkaan päivityksen Suomen lamauttaneen koronakriisin keskellä: "Älä kuvittele, että me unohdettaisiin nauttia elämästä"

Antti Tuisku saapui tyrmäävän Valittu kansa musiikkivideolta tuttujen henkilöiden kanssa – ylistää tuoretta albumiaan:"Tuollaista menestystä ei ole minulla aikaisemmin ollut" 4:14
Antti Tuisku saapui tyrmäävänä Emma Gaalaan Valittu kansa -musiikkivideolta tuttujen henkilöiden kanssa – ylistää tuoretta albumiaan: "Tuollaista menestystä ei ole minulla aikaisemmin ollut"

Antti Tuisku ei anna koronavirusaallon aiheuttamien vastoinkäymisten lannistaa itseään.

Muusikko Antti Tuisku julkaisi lauantaina 14. maaliskuuta päivityksen, jossa artisti antaa oman kantansa jylläävää koronavirusta kohtaan. Julkaisemassaan kuvassa Tuisku poseeraa aurinkoisessa, lumisessa maisemassa suksien ja sauvojen kanssa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kuule korona. Älä kuvittele, että sie lannistat ja lamautat meidät. Älä kuvittele, että me unohdettaisiin nauttia elämästä ja unohdettaisiin elää. Vaikka sie tulit ja sekotit meidän kaikkien elämää, aiheutit suurta huolta lähimmäisistämme ja pistit pakan ihan sekaisin, niin älä kuvittele, että mie uhraisin kaiken kallisarvoisen ajan sun miettimiseen, Tuisku kirjoittaa. 

Ahkerana hiihtoihmisenä tunnetun Tuiskun päivityksen mukaan päivän hiihtokisat oli peruttu koronaviruksen tähden, mutta se ei kuitenkaan lannistanut hiihtokansaa, jotka olivat artistin mukaan hiihtäneet omat varjokisansa. 

– Mun puolesta voit pitää tunkkis ja haistaa huilun. Adios! Tuisku päättää päivityksensä.

Hallituksen tiedotustilaisuudessa linjattiin torstaina 12. maaliskuuta pääministeri Sanna Marinin johdolla muun muassa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka koronaviruksen leviämisen estämiseksi. 

Lue myös:

    Uusimmat