Antti Reinin rakas Anu Sinisalo: Romanttisimmat hetket ovat arjessa

Näyttelijä Anu Sinisalo on tanssinut tiensä Tanssii Tähtien Kanssa -kisan semifinaaliin. Nyt tähtitanssija paljastaa ainutlaatuisessa syvähaastattelussa uusia asioita itsestään.

Tanssikisan loppumetreillä kisan kärkikasti pistettiin tiukkaan piinapenkkiin. Tähtitanssija Anu Sinisalolta tentattiin muun muassa elämän romanttisinta hetkeä, salaisimpia paheita sekä koskettavimpia kokemuksia.

Mikä on ollut koskettavin kokemuksesi? 

Oman lapsen syntymä.

Mikä on ollut tähän mennessä elämäsi pahin kriisi?

Niitä on ollut monta!

Kuka on elämäsi tärkein henkilö ja miksi? 

Niitä on useampia. Lähimmät ja rakkaimmat ihmiset.

Elämäsi romanttisin hetki? 

Niitäkin on useampia, enkä paljasta niistä yhtä ainuttakaan! Sen verran voin avata, että romanttisimmat hetket ovat arjessa.

Mikä on salainen paheesi?

Tällä hetkellä se on jäätelön syöminen. Se on salainen paheeni tällä hetkellä! Tykkään Kolmen kaverin ja Ben&Jerry’sin jäätelöistä.

Mikä on ollut paras hetki tanssikisan aikana?

En osaa nimetä yhtä ainutta hetkeä. Jokainen päivä on tuonut oivalluksia ja oppeja, joka on vienyt sunnuntain liveen, joka on arjesta kohotettu kohokohta.

Mitä moni ei uskoisi sinusta?

Tämä on paha! Tähän on todella vaikea vastata… On vaikea asettaa itseään itsensä ulkopuolelle, että mikä voisi olla yllättävä asia. Tämä pitäisi kysyä vaikka Janilta, tai joltain muulta. 

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat