Antti Reini kuvaa jenkkileffaa pienessä kalastajakylässä

Antti Reini tähdittää tulevaa yhdysvaltalaista The Lighthouse -draamaelokuvaa.

Suomalaisnäyttelijä Antti Reini on viettänyt jo muutaman viikon Yhdysvalloissa Mainen osavaltiossa, missä hän kuvaa The Lighthouse -työnimellä kutsuttavaa yhdysvaltalaiselokuvaa. Reini tähdittää elokuvaa yhdessä sen myös ohjaavan ja käsikirjoittaneen Erica Faen kanssa.

– Olen täällä vielä noin 1,5 viikkoa. Kuvaukset ovat menneet hyvin, ja minulla on koko ajan ollut kotoisa olo porukan kanssa, MTV.fin tavoittama Reini iloitsee.

Elokuvaa kuvataan pienessä Atlannin rannikon kylässä. Reini suosittelee historiallista paikkaa ilomielin matkakohteeksi rauhaa rakastaville.

– Tämä on sellainen kalastajakylä-tyyppinen paikka, tällaisia kyliä on tässä rannikolla useita. Talot ovat vanhoja, jopa 1700–1800-luvuilta peräisin, hän kuvailee.

Kuvausaikataulut ovat tiiviit, mutta Reini on silti ehtinyt tutustua kuvausseutuihin laajemminkin.

– Jos on ollut vapaata, olen ottanut auton alle ja kierrellyt ympäriinsä. Täällä on upea, vahva luonto ja paljon hienoja paikkoja. Olen päättänyt, että aion tulla tänne uudelleen kiertämään maata, hän suunnittelee.

Reini vietti Yhdysvalloissa myös 50-vuotisissyntymäpäiviään viime keskiviikkona.

– Kävimme pienimuotoisesti syömässä kuvausporukan kanssa, mutta meillä oli pitkä päivä takana. Mitään sen isompia bileitä ei siis ollut, ja hyvä niin. En oikein osaa miettiä ikää muuten kuin numerona. Ehkä ihminen on juuri sen ikäinen, kuin tuntee olevansa, hän selittää.

Lue myös:

    Uusimmat