Antti Pennasen tulistumista seurasi harvinainen ratkaisu – sitten keitti Ville Peltosella

Tuomareilta harvinainen ratkaisu SM-liigan huippupelissä – paha jäähy peruttiin, koutsit kuumana 1:25
Katso: Harvinainen tapahtumakulku jatkoajalla – Ilvekseltä kumottiin jäähy, Antti Pennanen ja Ville Peltonen kuumenivat tapahtumille vuorollaan.

Ilveksen ja HIFK:n välisen jääkiekon SM-liigaottelun jatkoajalla todistettiin harvinaista tapahtumakulkua: Ilveksen Eemeli Suomi ehdittiin jo passittaa jäähylle, mutta tuomio kumottiin. Joukkueiden päävalmentajat polttivat vuorollaan päreensä.

Tuomaristo passitti Eemeli Suomen ensin kampituksesta jäähyaitioon, kun hänen tulkittiin rikkoneen HIFK:n Ilari Melartia

Suomi levitteli jäähytuomiolle jäällä käsiään. Rangaistusaitiossa hän nousi hetken istumisen jälkeen seisaalleen ja alkoi raivota.

Myös Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen tulistui ja antoi tuomaristolle palautetta.

Suomen jäähy harvinaisesti kumottiinkin, minkä jälkeen keitti puolestaan HIFK:n pääluotsi Ville Peltosella ja hän huusi tuomaristolle.

Näet erikoisen tapahtumakulun kiivaine reaktioineen ylälaidan videolta.

HIFK:n Juha Jääskä istui jo jäähyllä ja Ilves pääsi Suomen rangaistuksen kumoamisen myötä jatkamaan ylivoimalla – siihen saakka, kunnes Joona Ikonen sai piakkoin jäähyn laitataklauksesta.

Jatkoaika ei tuonut ratkaisua, ja perjantai-illan peli eteni aina voittomaalikilpailuun, jossa Oula Palve laukoi ja Jonas Gunnarsson torjui Ilveksen voittoon loppunumeroin 3–2.

Voittomaalikilpailu: Ilves - HIFK 4:38
Näin Ilves–HIFK-ottelu huipentui voittomaalikilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat