Mainos

Antti Pennanen jatkaa Raimo Helmisen työtä Nuorten Leijonien päävalmentajana – HPK-pomo ihmettelee Jääkiekkoliiton kiirehdintää tiedottamisessa

10:00
Videolla sunnuntain Tulosruutu.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen seuraa Raimo Helmistä Nuorten Leijonien päävalmentajana. Hän aloittaa toukokuussa 2020.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen onnitteli Pennasta tiedotteessa, mutta kritisoi Jääkiekkoliittoa. 

– Tämä on jälleen hieno osoitus siitä, että HPK:sta matkataan kiekkomaailman huipulle edelleen myös valmennuspuolella. Antti on HPK:ssa näyttänyt onnistuvansa kehittämään nuoria pelaajia ja saamme Hämeenlinnassa nauttia näistä opeista vielä tulevalla HPK:n 90-vuotisjuhlakaudella. Me HPK:ssa tosin ihmettelemme Jääkiekkoliiton kiirettä julkaista sopimus kesken Liigakauden.

Pennasen sopimus alkaa toukokuussa 2020 neljän HPK-kauden jälkeen ja jatkuu huhtikuulle 2022.

Pennanen muistutti HPK:n tiedotteessa, että työ Nuorten Leijonien valmentajana alkaa vasta HPK-ajan jälkeen.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja nuoria pelaajia. Turnausvalmentamisen ohella iso osa työstä tapahtuu seurakentällä, mikä motivoi minua suuresti.

– On myös hienoa päästä täysipainoisesti mukaan kansainvälisen huippukiekon ytimeen. Täytyy kuitenkin muistaa, että nuorten maajoukkueen valmentaminen on tulevaisuutta ja nyt on aika keskittyä täysillä HPK:n kehittämiseen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja