Manchester United ulos Mestarien liigasta – Amsterdamissa dramaattinen vierasmaali

Atletico Madrid eteni jalkapallon Mestarien liigan puolivälieriin ja päätti Manchester Unitedin eurotaipaleen tältä kaudelta. Madrid voitti toisen osaottelun Manchesterissa 1–0 ja otteluparin 2–1.

Toisen osan ainoa maali syntyi avauspuoliajan loppuhetkillä: Antoine Griezmann keskitti ja Renan Lodi puski.

United-leiri protestoi supertähti Cristiano Ronaldoa myöten maalia edeltäneitä tapahtumia, kun Atleticon Reinildo Mandava oli käyttänyt käsiään Anthony Elangan estämiseen Elangan juostua laidalla pallon kanssa ylös. Elanga kaatui, pallonhallinta vaihtui Atleticolle, ja vastahyökkäyksestä syntyi maali.

Katso tilanne ylälaidan videolta.

Unitedin peliesitys jäi kauttaaltaan flegmaattiseksi, eikä pelin rakenne kurinalaista Atleticoa vastaan vakuuttanut.

Toisessa tiistaina päättyneessä neljännesvälieräparissa Benfica kellisti Ajaxin. Benfica voitti toisen osan Amsterdamissa 1–0 ja vei otteluparin 3–2.

Ajax hallitsi toisen osan pelitapahtumia vahvasti, mutta hyökkäyspään viimeiset ratkaisut tuottivat isännille tuskaa. Benfica oli sen sijaan kliininen, ja Darwin Nunez ohjasi tiistain taiston ainoaksi jääneen dramaattisen maalin 77. minuutilla (video alla).

Keskiviikkona pelataan toiset osaottelut neljännesvälieräpareissa Juventus–Villarreal ja Lille–Chelsea. Villarreal ja Juventus pelasivat avausosassa 1–1-tasapelin, kun taas Chelsea kellisti Lillen kotonaan 2–0.

Lue myös:

    Uusimmat