Antti Luusuaniemi ja Lili-vaimo: Rakkautta ensisilmäyksellä

Näyttelijä Antti Luusuaniemi edusti vaimonsa Lili Zoe Ermezein kanssa tämän taidenäyttelyssä perjantaina Helsingissä.

Lili Zoe ErmezeinRuumiin rajat -valokuvanäyttelyn avajaisia vietettiin Galleria U:ssa Helsingin Kaisaniemessä. Paikalla oli myös valokuvaajan puoliso, näyttelijä Antti Luusuaniemi.

Luusuaniemi kertoi parin tutustuneen ja rakastuneen neljä vuotta sitten Lilin kotimaassa Unkarissa, missä Antti oli kuvaamassa liettualaista elokuvaa.

– Olin Budapestissa työkeikalla, kun minulle tarjottiin keikkaa mainoksessa. Lili oli töissä kyseisessä mainostoimistossa, ja siitä se lähti. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, Antti muistelee.

Lili muutti pian Antin perässä Suomeen. Naimisiin he menivät kolme vuotta sitten. Taiteilijapariskunnalla on myös muutaman vuoden ikäinen hurmaava tytär Luna, joka varasti huomion valokuvanäyttelyn avajaisissa.

Antti Luusuaniemi näyttelee parhaillaan Lauri Nurksen elokuvan kuvauksissa. Nuotin vierestä -leffassa Luusuaniemi nähdään pahkisen roolissa. Elokuva tulee ensi-iltaan vuonna 2015.

Lili Zoe Ermezein valokuvanäyttely on nähtävillä galleria U:ssa 15.9.-17.10.2014 välisenä aikana. Näyttely on toteutettu Skypen välityksellä siten, ettei kuvaaja ja kuvattava ole olleet samassa tilassa. Näyttely koostuu valokuvien lisäksi myös videoinstallaatioista ja -haastatteluista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja