Antti Lindtmanin, 35, ja Kaija Stormbomin, 54, vauva-arki sujuu hyvin: "Nautimme jokaisesta päivästä"

Kansanedustaja Antti Lindtmanin ja Kaija Stormbomin unelma toteutui marraskuun lopulla, kun pari sai ensimmäisen yhteisen lapsensa.

SDP:n kansanedustaja Antti Lindtman saapui puolisonsa Kaija Stormbomin kanssa Urheilugaalaan. Stormbom synnytti marraskuun lopulla parin ensimmäisen yhteisen lapsen.

– Hyvää kuuluu, kiitos kysymästä! Eduskunnan talvitauko päättyy ja helmikuussa alkaa täysi arki taas siellä, Lindtman kertoo.

– Oikein hyvin on mennyt. Vauva-aika on ollut minulle luksusta, kun Antti on ollut nyt vähän enemmän kotona, Stormbom toteaa.

Arki uuden perheenjäsenen kanssa on siis lähtenyt hyvin liikkeelle.

– Hyvin on mennyt. Olemme nauttineet joka hetkestä. Intensiivistä se arki toki on ja varsinkin päivisin vauva vaatii paljon huomiota. Viikonloppuna olimme koko kolmikko Vantaan Hakunilassa hiihdon SM-kisoja katsomassa, Lindtman sanoo.

– On siis ollut urheiluhenkinen tammikuu, gaalan teeman mukaisesti. Hieman taukoa on tullut nyt omaan urheilemiseen, mutta eiköhän tämä ilta tuo taas uutta kipinää.

Parilla on mennyt vauvan kanssa erittäin hyvin.

– Nautimme jokaisesta päivästä, Stormbom kiteyttää.

Antti Lindtman julkaisi marraskuun lopulla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoi pienokaisen päässeen synnytyssairaalasta kotiin. Mies julkaisi myös suloisen kuvan vastasyntyneen pienistä jaloista.

– Pieniä varpaita on nyt pari päivän ajan heiluteltu oman kodin lämmössä. Niitä vastassa kotona odotti toinen toistaan kauniimpia kukkakimppuja, Lindtman kirjoitti kuvan yhteydessä.

– Lämmin kiitos kaikista onnitteluista, muistamisista ja myötäelämisestä. Ne ovat meitä kovin liikuttaneet. Nyt ihmettelemme uutta ihanaa arkea ja mietimme, mitä olemme tehneet ansaitaksemme tämän onnen.

Lue myös:

    Uusimmat