Mainos

Antti Lindtmanin, 35, ja Kaija Stormbomin, 54, vauva-arki sujuu hyvin: "Nautimme jokaisesta päivästä"

Kansanedustaja Antti Lindtmanin ja Kaija Stormbomin unelma toteutui marraskuun lopulla, kun pari sai ensimmäisen yhteisen lapsensa.

SDP:n kansanedustaja Antti Lindtman saapui puolisonsa Kaija Stormbomin kanssa Urheilugaalaan. Stormbom synnytti marraskuun lopulla parin ensimmäisen yhteisen lapsen.

– Hyvää kuuluu, kiitos kysymästä! Eduskunnan talvitauko päättyy ja helmikuussa alkaa täysi arki taas siellä, Lindtman kertoo.

– Oikein hyvin on mennyt. Vauva-aika on ollut minulle luksusta, kun Antti on ollut nyt vähän enemmän kotona, Stormbom toteaa.

Arki uuden perheenjäsenen kanssa on siis lähtenyt hyvin liikkeelle.

– Hyvin on mennyt. Olemme nauttineet joka hetkestä. Intensiivistä se arki toki on ja varsinkin päivisin vauva vaatii paljon huomiota. Viikonloppuna olimme koko kolmikko Vantaan Hakunilassa hiihdon SM-kisoja katsomassa, Lindtman sanoo.

– On siis ollut urheiluhenkinen tammikuu, gaalan teeman mukaisesti. Hieman taukoa on tullut nyt omaan urheilemiseen, mutta eiköhän tämä ilta tuo taas uutta kipinää.

Parilla on mennyt vauvan kanssa erittäin hyvin.

– Nautimme jokaisesta päivästä, Stormbom kiteyttää.

Antti Lindtman julkaisi marraskuun lopulla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoi pienokaisen päässeen synnytyssairaalasta kotiin. Mies julkaisi myös suloisen kuvan vastasyntyneen pienistä jaloista.

– Pieniä varpaita on nyt pari päivän ajan heiluteltu oman kodin lämmössä. Niitä vastassa kotona odotti toinen toistaan kauniimpia kukkakimppuja, Lindtman kirjoitti kuvan yhteydessä.

– Lämmin kiitos kaikista onnitteluista, muistamisista ja myötäelämisestä. Ne ovat meitä kovin liikuttaneet. Nyt ihmettelemme uutta ihanaa arkea ja mietimme, mitä olemme tehneet ansaitaksemme tämän onnen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.