Antti Holma koki suomalaisen klassikkovahingon työpaikkansa vessassa: "Onkohan nimeni nyt poop-Antti?"

Haastattelussa viihteen monitoimimies Antti Holma 8:31
Antti Holma jakoi tuntemuksiaan uudesta kotikaupungistaan Los Angelesista viime vuoden lopulla.

Antti Holma tukki työpaikkansa wc-pöntön.

Näyttelijä Antti Holma kertoi Antin Palautepalvelu -podcastissaan avoimesti kiusallisesta välikohtauksesta työpaikallaan Los Angelesissa. Holma työskentelee eräänlaisessa toimistohotellissa, jossa vuokrataan työtiloja. 

– Kakkasin yhden työhuoneen vessoista tukkoon. Itseasiassa luulen, että se oli tukossa jo aiemmin ja olin vaan viaton uhri. Mikään ei liikkunut altaassa, Holma aloittaa.

Holma oli löytänyt toisesta vessasta kumisen viemärinavaajan, jonka avulla koitti selvittää tilanteen.

– Onneksi se löytyi ja pääsin r*nkkaamaan viemäriä, kunnes puuvarsi meni läpi kumiosasta. Eli koko tulisuudelma hajosi.

Holman mukaan tilannetta seurasi amerikkalaisten kauhunhetki, sillä asiasta tuli raportoida yrityksen esihenkilöllle.

– En halunnut tehdä sitä, että olisin laittanut vain kannen kiinni ja hipsinyt karkuun. Missä tahansa muualla olisin tehnyt sen, mutta en tuolla. Suomessa hienommassakin hotellissa vessan ovelta voisi huutaa, että "soittakaa joku kiinteistönhuoltoon, pöntöt ovat taas tukossa". 

Näin ei kuitenkaan toimita Yhdysvalloissa, sillä Holman mukaan suomalaisille tuttu vessahuumori on rapakon toisella puolella haastava aihe. 

Esihenkilö oli ensimmäisenä koittanut Holman mukaan vetää vessaa, mitä ei luonnollisesti kannata tehdä, jos pönttö on tukossa. 

– Näytti siltä, että hän olisi ensimmäisenä halunnut avata kannen. Jouduin sanomaan hänelle, ettei vessaa kannata vetää, koska se on tukossa. Suustani tuli myös oudolla aksentilla, ettei kantta kannata avata.

– Onkohan nimeni jatkossa poop-Antti? Holma pohtii. 

Holma itse kertoo, ettei niinkään häpeä tilannetta, sillä tilanne oli amerikkalaisille huomattavasti vaikeampi kuin hänelle. 

– Ehkä, kun tarpeeksi kauan elää ja häpeää niin jossain vaiheessa tulee tunne, ettei jaksa enää. Oma häpeä, jos on heikot pöntöt, hän päättää.

Lue myös:

    Uusimmat