Antti Holma julisti aikoinaan vihaavansa Los Angelesia – paljastaa, millaista elämä "enkelten kaupungissa" todella on: "Tämähän on niin kuin Vantaa"

8:31
Antti Holma paljastaa, millaista elämä Los Angelesissa todella on.

Antti Holma elää uutta arkeaan Los Angelesissa.

Yhdysvalloissa nykyään asuva näyttelijä-juontaja-kirjailija Antti Holma vieraili hiljattain lyhyesti Suomessa Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontajapestin myötä. Los Angelesista käsin videoyhteydellä kiinni saatu Holma myönsi Uutisaamun haastattelussa tiistaina 21. joulukuuta, että uusi työ juontajana tuntui jännittävältä. 

– Juontajan tehtävähän on yleensä puhua ja mä oon täällä kotona aika hissuksiin yleensä, eikä tule varsinkaan julkisesti niin paljon puhuttua, niin kyllä se jännitti. 

Holman mukaan työreissu Suomeen oli kuitenkin tiivis ja antoisa. Hän 

– Tavallaan vihaan vieläkin, koska ei tässä kaupungissa ole hirveästi mitään rakastettavaa. Tämähän on niin kuin Vantaa. Enkä väitä, etteikö Vantaassa olisi, mutta tämä on sellainen merkillinen kaupunki, ettei tässä ole oikeastaan sellaista kaupunkikeskustaa.

– Mähän olen sellainen kaupunkirakastaja, että tykkään New Yorkista, missä on Manhattan tai tykkään Pariisista, joen varresta ja Lontoosta varsinkin. Niin täällä on sitten moottoriteitä ja parkkipaikkoja ja matalia tönöjä vieri vieressä, että tämä on hyvin semmoisen nukkumalähiön oloinen kaupunki. 

Los Angeles tunnetaan kuitenkin yhtenä maailman suurimmista viihdeteollisuuden keskuksista. Holma kertoi, ettei hän kuitenkaan ole hakeutunut kaupungissa esimerkiksi koekuvauksiin. 

– En ole vuosikausiin tehnyt enää edes mitään koekuvausnauhoja. Olen sanonut, että jos olisin kaksikymmentä vuotta nuorempi, puhuisin äidinkielenä englantia ja olisin jotenkin kauhean vetävän näköinen ihminen, niin ehkä sitten mulla olisi jotain mahdollisuuksia täällä, mutta näillä avuilla, jotka mulla on tässä käsissä, niin mä taidan jatkaa podcastien tekemistä. 

Millainen on Antti Holmalle tyypillinen arkipäivä Los Angelesissa ja mistä hän vielä haaveilee? Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja