Podcast: Antti Holman ja Emmanuel-rakkaan perhe kasvoi – hankkivat ranskalaisen rotukoiran: "Minulla on huoli, ettei se ole koira ollenkaan"

8:31
Antti Holma on Haluatko Miljonääriksi -ohjelman uusi juontaja – näin hän kommentoi pestiään.

Antti Holma on nykyään koiran omistaja.

Näyttelijä Antti Holma paljastaa Antin palautepalvelu -podcastissaan perheensä kasvaneen karvaisella lapsella. Hänen ja aviomies Emmanuel Ceyssonin kotiin saapui nimittäin hiljattain whippet-rotuinen Sasou-koiranpentu. 

Eräs kuuntelija oli lähettänyt Holmalle listan hellyttävistä nimityksistä, joilla hänen isänsä kutsuu perheen koiraa. Holma kertoo ihastuneensa listaan.

– Haluaisin tarjota isällesi oluen. Olen täysin puolustuskyvytön tälle listalle ja syy on siinä, että meille tuli koira. Voitteko kuvitella? Holma kertoo podcastissaan.

Samalla Holma paljasti uuden tulokkaan nimen.

– Koiralla on hyvä nimi. Sen nimi on Sasu, mutta se kirjoitetaan Sasou, jotta ranskalaisetkin osaavat sen lausua. Se on hirveän hyvä nimi, koska se on ytimekäs.

– Minulla on huoli, ettei se ole koira ollenkaan, vaan kanan ja kissan risteytys, näyttelijä murjaisee.

Pariskunnasta kumpikaan ei ole aikaisemmin omistanut koiraa, joten edessä on runsaasti uuden opettelua. 

– Olen tilannut kouluttajan ja katson uutterasti YouTube-videoita ja luen oppaita. Uskon, että tästä selvitään. Sasu oppii nopeasti ja lähellä on koirapuisto, jossa se saa vipeltää ja tässä on luontoakin, Antti kertoo podcast-jaksossa.

Antti Holma ja ammattimuusikko Emmanuel Ceysson avioituivat vuonna 2018. Pariskunta on asunut viime vuodet Yhdysvaltojen New Yorkissa, mutta loppuvuodesta pari osti talon Los Angelesista.

– Ostimme talon. En ymmärrä, mitä se tarkoittaa. Kuukauden kestäneen ruljanssin jälkeen alle­kirjoitimme sumuisin silmin neljä kiloa papereita, jotka sitoivat meidät pankkilainaan kolmeksi­kymmeneksi vuodeksi, Holma kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja