Antti Holma on uusi Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman juontaja

Koko syksyn mieliä askarruttanut kysymys saa vihdoin vastauksensa: Antti Holma on Nelosen Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman uusi juontaja!

Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Nelosen Haluatko miljonääriksi? -ohjelma uudistuu, kun juontajan paikalle istuu Antti Holma.

– Tein sellaisen päätöksen, että mä en tee enää mitään, ellei sähköpostin osoitekentässä kerrota paljon siitä maksetaan. Sitten kun siinä luki: Haluatko miljonääriksi?, niin mun oli pakko reagoida.

– Sitten kävi ilmi, että juontaja ei ainakaan toistaiseksi saa miljoonaa tästä, vaan se on varattu kilpailijoille. Kyllä mä sitten kiinnostuin sen verran, että mä napsautin sen sähköpostin auki ja tässä ollaan, Holma kertoo tiedotteessa.

Holma astuu tehtävään seuraten edeltäjäänsä Jaajo Linnonmaata. Holma ihailee Linnonmaan ammattitaitoa kohdata kilpailijat studiossa jännittävän tilanteen äärellä. 

 – Tässä on ollut todella, todella hyvä juontaja aikaisemmin. Jaajo on tehnyt hirveän ison työn, miten läsnä ja lämmin ja hurmaava hän on ihmisten kanssa. Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua. Sitten kun tämä on tullut selväksi, niin pikkusen on hikikarpalot alkaneet tulla otsalle, Holma sanoo. 

Tulevaan juontajan pestiinsä Holma kertoo valmistautuneensa katsomalla paljon ohjelman kotimaisia sekä ulkomaalaisia jaksoja ja perehtymällä varsinkin juontajien eleisiin ja ilmeisiin. Ilmeitään Antti on harjoitellut peilin edessä.

– Mä olen yrittänyt katsoa sitä, että mihin mennään seisomaan, mitä sanotaan milläkin hetkellä ja mihin katsotaan. Saako katsoa kameraan koskaan, vaan ehkä vaan silloin tällöin? Mä oon käynyt myös läpi sitä, minkälaiset ilmeet on sallittuja, koska mä pelkään, että mun naama on sellainen, että jos mä tiedän vastauksen, niin se paljastuu. Sitä mä olen joutunut harjoittelemaan peilin edessä.

Parasta tulevassa juontajan työssään Antti kertoo olevan hyvin erilaisten ja ympäri Suomea studioon saapuvien miljonäärikokelaiden kohtaaminen. Samalla se on myös osa työtä, johon ammattiesiintyjäkään ei voi etukäteen täysin valmistautua.

– Tämä tehtävä on sellainen, että tässä ollaan ihmisten kanssa. En voi kirjottaa porilaisen Leenan suuhun repliikkejä ja hauskoja vitsejä, kun en mä voi kirjottaa niitä omaankaan suuhun. Siinä täytyy olla vaan hetkessä. Se on se, mihin mä tässä tähtään. Mä yritän olla niille kilpailijoille mahdollisimman paljon läsnä. Mä tiedän, että mua jännittää, mutta tiedän, että niitä jännittää mahdollisesti vielä vähän enemmän.

Haluatko miljonääriksi? -ohjelman päävoittona on miljoona euroa. Jos Antti Holma itse istuisi kilpailijana, hänelle olisi heti selvää, mihin voittopottinsa käyttäisi.

– Mä pistäisin sen mun asuntolainaan ja sitten mä ostaisin mun autoon puisista helmistä tehdyn istuinsuojan. Mä ajan autolla niin paljon, niin se voisi stimuloida mun hermostoa. Tämmöset suunnitelmat.

Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman 6. tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa 2022. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja