Rantabaari-tähti Sara Nurmi yllättää – näytteli Sacha Baron Cohenin kanssa: "He etsivät ihmistä, joka puhuu nimenomaan suomea"

Rantabaari-sarjan näyttelijä Sara Nurmi päätyi yllättäen näyttelemään koomikko Sacha Baron Cohenin kanssa! 2:13
Rantabaari-sarjan näyttelijä Sara Nurmi päätyi yllättäen näyttelemään koomikko Sacha Baron Cohenin kanssa!

Näyttelijä Sara Nurmi tuntee olonsa kotoisaksi suurissa kaupungeissa, mutta on kuitenkin persoonaltaan vähän erilainen maasta ja kielestä riippuen. Opiskelu New Yorkin teatterikoulussa oli hänen elämänsä paras kokemus.

Rantabaari-sarjan näyttelijä Sara Nurmi on ollut viimeiset 15 vuotta Yhdysvalloissa ja palannut Suomeen tänä vuonna. Hän on opiskellut näyttelijäksi William Esper Studio -teatterikoulussa, New Yorkissa.

– Opiskelu oli aivan mahtavaa. Se oli elämäni paras kokemus.

Nurmi päätyi myös samoihin kuvauksiin koomikko Sacha Baron Cohenin kanssa.

– Rooli tuli aivan yllätyksenä. Kukaan ei ollut kertonut minulle kuka hän on tai mitkä kuvaukset ovat kyseessä. He kuitenkin etsivät nimenomaan ihmistä, joka puhuu suomea, Nurmi paljasti yhteistyöstään Cohenin kanssa.

Katso yllä olevalta videolta, miten Nurmi päätyi näyttelemään Cohenin kanssa!

Myöskään Nurmen palaaminen Suomeen ei ollut lainkaan suunniteltu.

– Lähdin korona-aikana matkustelemaan Eurooppaan. Olin Barcelonassa, ja kaksi viikkoa sinne saapumisestani iski korona. Sitten jäin sinne punnitsemaan tilannetta. Korona tuli jenkkeihin vähän myöhässä ja mietin, että kannattaako sinne mennä. Pitkä tarina lyhyesti: ajattelin, että ollaan täällä Suomessa nyt hetki. Mutta sekin oli sellainen lahja, koska nyt minulla on niin hyvä olla Euroopassa, ettei takaisin ole hinkua.

Nurmi kokee itsensä kuitenkin maailmankansalaiseksi, koska hänen on todella helppoa liikkua maasta toiseen.

– Nytkin olen tämän vuoden ollut puolet Suomessa ja puolet Lontoossa. Tunnen oloni kotoisaksi isoissa kaupungeissa, eikä se ole minulle mitenkään stressaava asia.

Hän kertoo persoonallisuutensa hieman muuttuvan aina kielen ja maan mukaan.

– Muistan, kun muutin jenkkeihin ja kaikki olivat niin sosiaalisia ja avoimia. Se oli todella kummallista suomalaisena. Mutta nyt kun tulin takaisin, niin huomasin, että minun suunihan tässä käy koko ajan ihan tuntemattomillekin! Toin sitä mukanani, mutta Suomessa olen kyllä silti rauhallisempi ja isoissa kaupungeissa räväkämpi.

Vapaa-ajallaan Nurmi tekee Queen Talk -podcastia yhdessä parhaan ystävänsä Alexandra Alexisin kanssa. Ystävykset tapasivat 15 vuotta sitten New Yorkissa ja ovat molemmat puoliksi suomalaisia.

– Huomasimme, että Suomessa ei ole vielä juurikaan podcasteja, jotka voimaannuttavat naisia ja ottavat sellaisen kansainvälisen näkökulman deittailuun ja unelmiin. Jenkeissä se on sellaista, että sinä pystyt tekemään mitä vain ja täällä sitä pidetään hömppänä. Aluksi mietimme, että pitäisikö tehdä englanniksi, mutta olen niin kiitollinen, että teimme tämän suomeksi. Olemme saaneet todella paljon viestejä nuorilta suomalaisilta naisilta, jotka on kaivanneet juuri tällaista.

Nurmi näyttelee hautaan asti

Nurmen Friida-roolihahmo Rantabaari-sarjassa on Trissa-pizzerian uusi kasvo, mutta moni ei tiedä hänestä mitään. Friida jättää tietoisesti paljon jakamatta itsestään.

Itsestään ja ja Friidasta näyttelijä löytää paljon yhtäläisyyksiä.

– Friida pitää luksuksesta, ja niin myös Sara. Tämä on isoin yhtäläisyytemme.

Friida on kuitenkin todella itsekäs, jota Nurmi ei allekirjoita ollenkaan.

– Hän ajattelee aina pelkästään omaa etuaan. On ollut mielenkiintoista miettiä, mitä Saralle voisi tapahtua, että hän voisi mennä näin pitkälle. En voi kuitenkaan arvostella Friidaa, vaan minun täytyy hyväksyä hänen tekonsa.

Nurmi rakastaa olla luova, oli se sitten näyttelemistä, televisiota, podcastia tai teatteria.

– Nautin ihmisten kanssa tekemisestä. Tulevaisuudessa haluan ehdottomasti vielä näytellä, ehkä myös ohjata. Se on alkanut viimeisen vuoden aikana kiinnostaa. Opin itsestäni niin paljon näyttelemällä. Se haastaa niin paljon, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Näen tekeväni tätä mummoon asti – hautaani asti näyttelen, Nurmi kertoi painokkaasti ja hymyili.

Rantabaari on Salatut elämät -sarjan sisarsarja. Rantabaarin 5. kausi on nähtävillä C Moressa syksyllä 2022. Kaudet 1 ja 4 voi katsoa maksutta MTV Katsomossa, ja kaudet 1–4 ovat katsottavissa C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat