Antti Holma antaa tuomionsa Köpi Kallion Holma-imitaatioista: "Jos joku tunnette sen radiopojan..."

Putous – Haluatko avioeron? 3:55
Videolla Köpi Kallio esittää Antti Holmaa Haluatko avioeron? -sketsissä.

Köpi Kallion Antti Holma -imitaatiot ovat kantautuneet myös itse Antti Holman korviin.

Putouksen 16. tuotantokaudella nähtiin useita sketsejä, joissa Köpi Kallio imitoi juontaja-kirjailija-näyttelijä Antti Holmaa. Kauden aikana Kallion tulkitsema "Antti Holma" nähtiin muun muassa urheilutoimittajana sekä juontamassa podcastia ja Haluatko avioeron -ohjelmaformaattia.

Katsojat ovat toistuvasti ylistäneet Kallion Holma-imitaatioita sosiaalisessa mediassa. Nyt tuomionsa Kallion imitaatioista on antanut myös itse Antti Holma.

Holma kommentoi Kallion imitaatioita Podme-palvelussa ilmestyvässä Antin koulumatka -podcastissaan.

– Nyt vihdoin uskalsin katsoa, kun se radion poika on Putouksessa tehnyt minusta imitaatioita, ja minä en ole niitä uskaltanut katsoa, ettei tule paha mieli. Mutta nyt viimeisimmän katsoin, ja sehän on siis parempi kuin alkuperäinen, Holma sanoo. 

Holma kertoo katsoneensa sketsin, jossa Kallio imitoi häntä urheilutoimittajana. Sketsissä Kallio muun muassa murjaisi vitsin Sanna Marinin juhlista.

– Minusta se oli hirveän hyvä juttu, Holma naurahtaa.

Livesketsi: Mestarien liiga 2:35
Köpi Kallio imitoi Antti Holmaa urheilutoimittajana.

Holman mukaan heitto kuulosti hänen jutuiltaan. Hän toteaa, että koska omat jutut ovat aina parhaita, oli myös hänestä tehty sketsi hyvä.

Holma kertoo luuleensa aluksi, että sketsissä on oikeasti käytetty hänen ääntään. Niin hyvä Kallio oli häntä imitoimaan.

– Se oli tavoittanut sellaisen liikaa kahvia juovan vanhan mummon narinan, joka minun ääneni minusta on. Siitä olin hirveän vaikuttunut, Holma ylistää.

Holman mukaan joku toinen henkilö on tehnyt hänestä imitaation kerran aiemmin. Siitä suorituksesta Holma ei vaikuttunut, sillä kyseinen imitoija ei hänen mielestään osannut jäljitellä hänen ääntään.

– Tiedän, että kuulostan ihan homolta, mutta kuulostan toisenlaiselta homolta, siltä sellaiselta mummelihomolta, en semmoiselta aamuyhdeksältä DTM:n tiskille tulevalta 70-vuotiaalta homolta. Kuulostan vasta myöhemmin siltä, mutta en vielä, hän heittää.

Holma lähettääkin Kalliolle terveiset podcastinsa kautta. 

– Jos joku tunnette sen radiopojan, joka tekee imitaatioita Putous-ohjelmassa, niin kertokaa terveiset, että olen hirveän vaikuttunut hänen työstään ja työskentelystään.

Antin koulumatka -podcastin lisäksi Holman käsialaa ovat myös Auta Antti!, Antin palautepalvelu ja Antti Holman oopperajuhlat -podcastit sekä kuunnelma Radio Sodoma.

Holma komerossa 0:56
Putous – Holma komerossa

Kaikki Putous-jaksot löydät MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat