Antoiko Ole Gunnar Solskjär piikin Jose Mourinholle? "Jalkapallo on helppoa, kun on hyvät pelaajat"

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United antoi hiljattain potkut päävalmentajalleen Jose Mourinholle. Vetovastuun loppukaudeksi ottanut seuraikoni Ole Gunnar Solskjär johdatti joukkueensa murskaavaan 5-1 voittoon Cardiffista. Solskjärin ottelun jälkeiset kommentit voi tulkita piikiksi Mourinholle.

ManU tarjosi komean näytöksen Cardiffin kotiottelussa voittamalla pelin 5-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat Jesse Lingaard kahdesti, Marcus Rashford, Anthony Martial ja Ander Herrera iskivät maalin mieheen. 

– Jalkapallo on helppoa, kun on hyvät pelaajat. Joukkue on mahtava ryhmä pelaajia. Laatu on uskomatonta, Solskjär sanoi ottelun jälkeen. 

Norjalaisluotsin kommentit voi tulkita sillä tavalla, että hän olisi antanut piikin ex-päävalmentaja Mourinholle.

Lehdistötila repesi nauruun, kun Solksjäriltä kuulosteltiin, mitä positiivista ottelusta jäi käteen. 

– Niitä on aika paljon. Poikien asenne kentällä ja sen ulkopuolella on ollut fantastinen. Heillä on ollut rankka viikko takana. Keskittyminen ja suorituskyky ottelussa sai minut vaikuttuneeksi. Olen tyytyväinen jokaiseen heistä, Solskjär jatkoi naurahtaen.

Loppukauden päävalmentajana toimiva Solskjär uskoo, että joukkue pystyy vielä nousemaan taistelemaan Mestarien liigan paikasta. 

– Otamme ottelun kerrallaan, mutta olemme kahdeksan pistettä perässä. Tämä seura on kuitenkin ottanut joukkueita kiinni aikaisemminkin. Nyt tosin, meidän täytyy ottaa kiinni useampi joukkue. Meidän hommamme on mennä ottelu kerrallaan, ei saa katsoa liiaksi eteenpäin. Olemme kuitenkin pelanneet aina hyvin kauden toisella puoliskolla. Manchester Unitedin joukkueet tekevät aina niin, Solskjär päätti.

Manchester United pelaa seuraavan kerran 26. joulukuuta, kun vuorossa on perinteinen Tapaninpäivän kierros. Se kohtaa kotikentällään Huddersfieldin.

Lue myös:

    Uusimmat