Mainos

Antilooppi seivästi kirahvin hengiltä – kauhistuneet eläintarhavieraat todistivat

Norjassa antilooppi tappoi Kristiansandin eläintarhassa aitaan päästään kiinni jääneen kirahvin. Useat eläintarhakävijät todistivat tapahtumaa järkyttyneinä.

– Se oli hyvin traumaattista. Ihmisiä itki kaikkialla, kirahvin kuolemaa todistanut Øivind Hansen kertoi VG:n haastattelussa.

– Se oli hirveä kokemus kaikille, jotka sen näkivät.

Tapaus sattui Kristiansandin eläintarhassa eilen. Eläintarhan toimitusjohtaja Per Arnstein Aamodt vahvistaa kirahvin kuoleman.

– Minulla ei ole ihan täyttä kuvaa siitä, mitä tapahtui, mutta kirahvi on kuollut. Eläinlääkärimme Rolf Arne Ølberg on vahvistanut tämän. Hän tekee kirahville nyt ruumiinavauksen. Eläinlääkäri saapui paikalle ennen kuin kirahvi oli menehtynyt, muttei kyennyt enää pelastamaan sitä.

Antiloopin seivästämäksi joutui Melvin-niminen uroskirahvi. Ølberg esitti anteeksipyynnön kävijöille, jotka joutuivat todistamaan kirahvin kuolemaa.

– Eläinten maailma on aika ajoin julma. Mutta ei ole hyvä, että näin monet kävijämme, isot ja pienet, joutuivat todistamaan tätä näkyä tahtomattaan.

Tapausta todistaneen Glenn Ivan Andreasenin mukaan paikalla ei ollut eläintenhoitajia, kun antilooppi oli hyökännyt kirahvin kimppuun.

– Kaikki olivat järkyttyneitä, mutta eniten yllätti se, ettei paikalla ollut henkilökuntaa. Useat tapausta todistaneista yrittivät soittaa hätälinjalle hälyttääkseen puiston työntekijät, mutta kukaan ei vastannut. Minusta on outoa, että kesti 15 minuuttia ennen kuin kukaan puuttui asiaan.

Eläintarhan johtajan mukaan työntekijät olivat tulleet paikalle niin pian kuin pääsivät.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.