Antaako ihastuksesi odottaa viestejään? Vastausajat saattavat kieliä kiinnostuksen tasosta – tässä kohtaa voi olla parempi vain luopua toivosta

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, aluksi kaikki sujuu ihanasti: viestittelette ja huumori kukkii. Sitten hän katoaa kuin tuhka tuuleen eikä vastaa enää koskaan... Nämä kokemukset ovat kaikille nettideittailijoille tuttuja!

Viestittely on nykyään olennainen osa deittailukulttuuria, etenkin jos seikkailet deittisovellusten maailmassa. Potentiaalisen kumppanin kanssa viestittely voi olla kutkuttavaa ja herättää moninaisia tunteita.

Jos kiikarissa on kiinnostava henkilö, viestittelykin voi muuttua nopeasti melkoiseksi miinakentäksi. Olet saattanut vilkuilla puhelintasi harvinaisen tietoisena siitä, ettei deitti ole vieläkään vastannut viestiin, jonka lähetit kaksi tuntia sitten.

Ennen kuin ajatuksesi alkavat kiertää kehää, kannattaa ottaa huomioon, että ihmiset eivät aina yksinkertaisesti kerkeä vastaamaan saman tien. Joskus kyse voi olla kuitenkin jostain muusta.

Cosmopolitan kertoo, mitä voit mahdollisesti päätellä potentiaalisen deittisi vastausajoista.

Hän vastaa sinulle välittömästi

Jos saat vastauksen muutamien minuuttien tai sekuntien kuluessa, on selvää, että deittisi on todella kiinnostunut sinusta ja olet hänen prioriteettinsa. Jos sinä et ole yhtä kiinnostunut hänestä, tilanne voi muuttua kinkkiseksi.

Saatat joko ajatella, ettei hänellä ole muuta tekemistä kuin odotella viestiäsi. Jos olet kiinnostunut hänestä yhtä paljon kuin hän sinusta, todennäköisesti vain ilahdut nopeista vastauksista.

Hän vastaa sinulle noin tunnin sisällä

Noin tunnin sisällä vastaaminen on yleensä merkki siitä, että vaikka kännykkä ei ole liimaantunut deittisi käteen, hän on kiinnostunut sinusta. Toinen vaihtoehto on, että hän tahallaan venyttää vastauksen lähettämistä vaikuttaakseen viileämmältä.

Jos vastausta ei kuulu yli tuntiin, ei kannata vielä panikoida. Joskus ihmiset eivät vain jaksa heti vastata. Tämä ei tarkoita, etteivätkö he voisi olla sinusta kiinnostuneita.

Hän vastaa seuraavana päivänä

Vasta seuraavana päivänä vastaaminen voi vaikuttaa jo hieman oudolta. Tilanne ei kuitenkaan ole vielä hälyttävä. Deittisi on voinut kiireissään unohtaa vastata, sitä sattuu!

Vastaus tulee useiden päivien päästä

Kaikilla on nykyään kännykät. Useimmat katsovat niitä vähintäänkin päivittäin. Jos vastausta ei kuulu moneen päivään, hän ei todennäköisesti ole sinusta kovin kiinnostunut. Pahoittelut!

Hän viestittää sinulle niin pitkän tauon jälkeen, että olet jo poistanut hänen yhteystietonsa

Tämä tilanne on ehdoton ei. Todennäköisesti hän ei ollut kiinnostunut sinusta, meni eteenpäin ja deittaili muita ihmisiä. Kun jutuista ei tullut mitään, hän kääntyi yksinäisenä hetkenä sinun puoleesi. Älä astu miinaan, vaan jätä suosiolla tämä deitti omaan arvoonsa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat