Kun saat viikon toiset pakit, et voi olla pohtimatta, onko vika sittenkin sinussa –12 asiaa, jotka jokainen nettideittailija on taatusti kokenut!

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua

Jos olet koskaan deittaillut esimerkiksi Tinderissä, nämä ongelmat tunnistat varmasti!

Oletko koskaan kokenut todellista yhteyttä netissä tapaamaasi ihmiseen, joka tunteikkaan viestittelyputken jälkeen vain katosi kuin savuna ilmaan? Et ole yksin! 

Jos olet koskaan deittaillut Tinderissä, nämä ongelmat tunnistat varmasti...

 1. Deittailu netissä on todellista työtä! Tarkkailet saamiasi ilmoituksia ja viestejä päivät pitkät. Saat ilmoituksia sovelluksesta työpaikkasi palaverissa.
 2. Olet ottanut 18 selfietä, jotta saisit aikaan kuvan, jolla teet mahdollisimman hyvä ensivaikutelman.
 3. Olet tottunut saamaan pakit pakkien perään. Yhdet lisää eivät enää tunnu missään.
 4. Toisaalta, kun saat viikon toiset pakit, et voi olla pohtimatta, onko vika sittenkin sinussa – vaikka tiedät, ettei asia ole niin!
 5. Joka kerta, kun saat matchin jonkun kanssa, toivosi herää. Ehkä tässä on Se Oikea?
 6. Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, aluksi kaikki sujuu ihanasti: viestittelette ja huumori kukkii. Sitten hän katoaa kuin tuhka tuuleen eikä vastaa enää koskaan.
 7. Vaihtoehtoisesti tapaamasi ihminen alkaa ehdotella avioliittoa neljän päivän jälkeen. Luettuasi ehdotukset "ikuisesta onnesta" luikit itse hiljaa karkuun.
 8. Odotuksesi ovat jatkuvasti korkealla, vaikka ymmärrät, että se johtaa vain pettymykseen.
 9. Olet ainakin kerran uskonut vakavissasi löytäneesi unelmien kumppanin. Sitten tapasit hänet kasvotusten, teillä ei ollutkaan mitään puhuttavaa ja halusit vain karata treffeiltä kotiin.
 10. Olet tuskaillut kahden hyvän kumppaniehdokkaan välillä ja pohtinut, lasketaanko pettämiseksi sitä, että viestittelee kahdelle ihmiselle yhtä aikaa.
 11. Nettideittailu tuntuu pinnalliselta ja ulkonäkökeskeiseltä, mutta silti siinä on jonkinlaista outoa tenhoa...
 12. Kun aikaa on kulunut tarpeeksi eikä unelmahäitä siinnäkään horisontissa, alkaa sinusta tuntua siltä, ettei yksi sovellus ei riitä. Alat pohtia, kävisikö jossain muualla parempi tuuri!

Osittainen lähde: Huffpost.com

Lue myös:

  Uusimmat